Η γη της ελιάς: Ο Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι φεύγει για Ισπανία
Ένα επεισόδιο γεμάτο συγκινήσεις θα είναι το αποψινό στη δημοφιλή σειρά του Mega
Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας για τον Ισίδωρο, στη «Γη της ελιάς».Μετά τον χαμό της Φανής και τον αποχωρισμό από τη μικρή Αγγελική, ο Ιάκωβος τού ανακοινώνει πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ισπανία.
Η σειρά με τη γρήγορη πλοκή και το έντονο σασπένς, που καθηλώνει κάθε βράδυ τους τηλεθεατές, έρχεται κι απόψε στις 21:00, στο MEGA, με ένα συγκινητικό επεισόδιο.
Ακόμα, η Εύα συνεχίζει να μην πιστεύει τον Στάθη και κρατά απόσταση ασφαλείας. Ο Αλέξης δείχνει πλέον μετανιωμένος και δέχεται όλους τους όρους της Μαργαρίτας. Ο Λυκούργος είναι πολύ στεναχωρημένος με την απόφαση του Ιάκωβου να φύγει και, σε μία βόλτα τους στο βουνό, του ανοίγει την ψυχή του. Η Μυρτάλη δείχνει όλο και περισσότερο πως έχει καβαλήσει το καλάμι και η οικογένεια Βρεττάκου ψάχνει τρόπο να τη συνεφέρει. Η Αρετή εκπονεί το σχέδιο του «εμφράγματος» μιλώντας στην Αναστασία για ξαφνική αδιαθεσία και τσιμπήματα στην καρδιά. Ο Λεωνίδας ζητά από την Άννα να βρεθούν για να μιλήσουν, δίνοντάς της ελπίδες για επανένωση.
Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.