Στη Μύκονο πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ηΔανάη Μπάρκα.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εκμεταλλεύτηκε αυτό το μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κι επέλεξε να επισκεφτεί το νησί των Ανέμων για να απολαύσει τη θάλασσα.
Η κάμερα του Mykonos Live Tv την εντόπισε να διασκεδάζει σε γνωστό beach bar στην Παράγκα.
Ντυμένη στα λευκά, η παρουσιάστρια απόλαυσε τη νυχτερινή ζωή του νησιού και χόρεψε με την ψυχή της.
Ο δήμαρχος της Μυκόνου βρισκόταν κι εκείνος στην παρέα της και φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή με το κινητό του τηλέφωνο.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.