Τα φετινά γενέθλια ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα τα θυμάται για καιρό καθώς αγαπημένα του πρόσωπα φρόντισαν να του τα κάνουν πολύ ξεχωριστά. Ο παρουσιαστής τα γιόρτασε στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» στον Alpha.
Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα περίμενε τον παρουσιαστή μια ιδιαίτερη έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, όταν η εκπομπή επέστρεψε από τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε στο πλατό την σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα η οποία τον πλησίασε και του πρόσφερε μια ανθοδέσμη.
Προηγουμένως είχε προσεγγίσει τον παρουσιαστή η κόρη της συντρόφου του με μια μεγάλη τούρτα στα χέρια.
Εμφανώς συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος διάβασε στον αέρα της κάρτα που είχε μέσα η ανθοδέσμη. «Πολύχρονος! Η ομάδα Super Κατερίνα».
Οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί καθώς τηλεφωνικά η Αφροδίτη Μάνου θέλησε να του τραγουδήσει για τα γενέθλια του.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.