Η βάφτισηέγινε μακριά από τα φώτα των παπαράτσι, ενώ το «παρών» έδωσαν συγγενείς και στενοί φίλοι.
Το ζευγάρι επέλεξε ένα κτήμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για να τελεστεί το μυστήριο, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Ανθοπουλος, που ήταν καλεσμένος, μέσα από φωτογραφίες και ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram. Στο βίντεο μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε το όνομα Ιωάννα, όπως επέλεξαν να βαφτίσουν την κόρη τους.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες
Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση του δημοσιογράφου στο Instagram και το βίντεο
Η μικρή Ιωάννα, το πρώτο παιδί του ποδοσφαιριστή και της ηθοποιού, ήρθε στον κόσμο στις 19 Μαΐου του 2021 και έκτοτε, μοιράζονται αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα μαζί της.
Οι καλοκαιρινές προτάσεις της NEF-NEF Homeware σε λευκά είδη και διακοσμητικά φέρνουν στο σπίτι μας την αίσθηση της οικειότητας, της φιλοξενίας και της ζεστασιάς
Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως το κινητό και το σταθερό, η τηλεόραση, οι παραγγελίες φαγητού, οι πληρωμές λογαριασμών, η ασφάλιση και οι Smart Home συσκευές θα μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο. To MagentaONE από την COSMOTE TELEKOM το κάνει πανέξυπνα, δίνοντας μια νέα ερμηνεία στη λέξη «σύνδεση».