Ο Μάριος Αθανασίουπαραχώρησε μία συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Κυψέλη», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για την κατάθλιψη που είχε περάσει. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε:
«Όταν δεν φεύγεις από τον προσωπικό σου χώρο, όταν θες να είσαι στο κρεβάτι όλη μέρα, όταν αποφεύγεις να κάνεις μπάνιο, όταν δεν μιλάς με κάποιον για μέρες, είναι σημάδια κατάθλιψης. Δεν έκανα ψυχοθεραπεία, αλλά το άφησα να πάει όσο είναι να πάει. Το αποδέχτηκα. Έπρεπε να γίνει αυτό, έπρεπε να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου» και πρόσθεσε:
«Την πρώτη φορά λίγο ζορίστηκα γιατί στην αρχή δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Ήταν τα πράγματα δύσκολα και άφησα τη ροή των πραγμάτων να κυλήσει. Δεν στράφηκα σε κάποιον ειδικό γιατί δεν έχω καλή επαφή μαζί τους. Μπορεί να είναι λάθος. Η αίσθησή μου όμως είναι ότι αν μιλάμε και μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους ανθρώπους και με τον εαυτό μας, και το περιβάλλον γύρω μας είναι τέτοιο που μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Το πέρασα μόνος μου και μετά άρχισα να ανοίγω και να λέω τι έχω περάσει στους ανθρώπους που είναι γύρω μου», εξομολογήθηκε ο Μάριος Αθανασίου.
Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού στο παρακάτω βίντεο
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.