Ο Μάριος Αθανασίουπαραχώρησε μία συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Κυψέλη», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για την κατάθλιψη που είχε περάσει. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε:
«Όταν δεν φεύγεις από τον προσωπικό σου χώρο, όταν θες να είσαι στο κρεβάτι όλη μέρα, όταν αποφεύγεις να κάνεις μπάνιο, όταν δεν μιλάς με κάποιον για μέρες, είναι σημάδια κατάθλιψης. Δεν έκανα ψυχοθεραπεία, αλλά το άφησα να πάει όσο είναι να πάει. Το αποδέχτηκα. Έπρεπε να γίνει αυτό, έπρεπε να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου» και πρόσθεσε:
«Την πρώτη φορά λίγο ζορίστηκα γιατί στην αρχή δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Ήταν τα πράγματα δύσκολα και άφησα τη ροή των πραγμάτων να κυλήσει. Δεν στράφηκα σε κάποιον ειδικό γιατί δεν έχω καλή επαφή μαζί τους. Μπορεί να είναι λάθος. Η αίσθησή μου όμως είναι ότι αν μιλάμε και μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους ανθρώπους και με τον εαυτό μας, και το περιβάλλον γύρω μας είναι τέτοιο που μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Το πέρασα μόνος μου και μετά άρχισα να ανοίγω και να λέω τι έχω περάσει στους ανθρώπους που είναι γύρω μου», εξομολογήθηκε ο Μάριος Αθανασίου.
Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού στο παρακάτω βίντεο
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.