Τζέιμς Κορντέν: Αποχωρεί από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια

Τζέιμς Κορντέν: Αποχωρεί από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια

«Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση να φύγω γιατί είμαι πάρα πολύ περήφανος για την εκπομπή», είπε ο παρουσιαστής της πετυχημένης εκπομπής

James_Corden
Ο Τζέιμς Κορντέν δεν θα είναι πλέον ο οικοδεσπότης του «The Late Late Show» στο CBS από το καλοκαίρι του 2023. Ο Βρετανός ηθοποιός μόλις ανανέωσε το τρέχον συμβόλαιό του με το δίκτυο για έναν ακόμη χρόνο, ανέφερε το «Deadline». Ο 43χρονος Κορτνέν ανέλαβε επίσημα το τιμόνι της εκπομπής τον Μάρτιο του 2015.

«Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση να φύγω γιατί είμαι πάρα πολύ περήφανος για την εκπομπή. Είμαι ενθουσιασμένος που παρατείνω την παραμονή για ένα ακόμα χρόνο», είπε σε δηλώσεις του ο Κορτνέν. «Πάντα πίστευα ότι θα το έκανα για πέντε χρόνια και μετά θα έφευγα αλλά τελικά έμεινα. Πραγματικά το σκεφτόμουν για καιρό αν θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η περιπέτεια».



Ο συνδημιουργός και πρωταγωνιστής της βρετανικής κωμικής σειράς «Gavin & Stacey» εξέπληξε ευχάριστα τους κριτικούς που θεωρούσαν ότι ο Κορτνέν ήταν μια άκρως τολμηρή επιλογή για το CBS εκείνη την εποχή.

Σύντομα όμως, ο Κορντέν έγινε ευρέως γνωστός καθώς φιλοξενούσε διασημότητες ενώ happenings όπως τα «Carpool Karaoke», «Drop The Mic», «Spill Your Guts» και «Crosswalk Musical» γινόντουσαν συχνά viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η βραβευμένη με τέσσερα Emmy εκπομπή διαθέτει περισσότερες από 10 δισεκατομμύρια προβολές και 27 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.



«Πριν από επτά χρόνια, ο Τζέιμς Κορντέν ήρθε στις ΗΠΑ και κατέκτησε την τηλεόραση έχοντας μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές και στο διαδίκτυο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του CBS Τζορτζ Τσικς.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο τα στελέχη του δικτύου ήταν «πρόθυμα» να κρατήσουν τον Κορντέν, έγραψε το Deadline. «Τα αφεντικά μου εδώ στο CBS ήταν απίστευτα υποστηρικτικά και εξαιρετικά υπομονετικά μαζί μου όσο σκεφτόμουν τι θα κάνω», δήλωσε ο Κορντέν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Προς την Οδησσό στρέφεται ο Πούτιν – 33 δισεκατομμύρια βοήθεια στέλνει ο Μπάιντεν στο Κίεβο

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Το αλκοόλ, ο εθισμός στα χάπια και οι διατροφικές διαταραχές


Μάνος Δασκαλάκης: Στο φως η κατάθεσή του - Τι λέει για τους θανάτους των παιδιών και τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης