Στο «Return to Space» του Netflix, ο Έλον Μασκ φέρνει την επανάσταση στα διαστημικά ταξίδια

Στο «Return to Space» του Netflix, ο Έλον Μασκ φέρνει την επανάσταση στα διαστημικά ταξίδια

Το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες στην πλατφόρμα και συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον και εξαιρετικές κριτικές

Return_to_Space
Το «Return to Space» (Επιστροφή στο Διάστημα) είναι το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, που έχει τραβήξει την προσοχή των περισσότερων συνδρομητών της πλατφόρμας, εξαιτίας της ενδιαφέρουσας ιστορίας που παρουσιάζει.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ελίζαμπεθ Τσάι Βασαρχέλι και Τζίμι Τσιν (Free Solo, The Rescue), οι οποίοι στρέφουν τους φακούς τους στον ουρανό, καλύπτοντας την εμψυχωτική εκτόξευση του SpaceX και την εικοσαετή προσπάθεια του Έλον Μασκ να αναπτερώσει τις φιλοδοξίες της Αμερικής για τα διαστημικά ταξίδια.

Return to Space | Official Trailer | Netflix


Προσφέροντας σπάνια πρόσβαση στην πρώτη αποστολή με πλήρωμα που εκτοξεύτηκε από το έδαφος των ΗΠΑ μετά την απόσυρση του διαστημικού λεωφορείου το 2011, το ντοκιμαντέρ αποτελεί ένα ευαίσθητο πορτρέτο των μηχανικών και των αστροναυτών που επιλέχθηκαν για την ιστορική στιγμή.

Ακολουθώντας τους βετεράνους της NASA, Μπομπ Μπένκεν, Νταγκ Χάρλι και τις οικογένειές τους μέχρι την εκτόξευση, το Επιστροφή στο Διάστημα συνοδεύει τους θεατές σε μια συναρπαστική βόλτα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και στον έλεγχο της αποστολής με τον Μασκ και την ομάδα της SpaceX καθώς τους φέρνουν πίσω στη Γη για μια θεαματική επιστροφή μέσω προσθαλάσσωσης.

Κλείσιμο
Στο__Return_to_Space__του_Netflix__ο_Ελον_Μασκ_φερνει_την_επανασταση_στα_διαστημικα_ταξιδια__4


Η πλειοψηφία των συνδρομητών του Netflix έχει εντυπωσιαστεί με το ντοκιμαντέρ, χαρακτηρίζοντας το εξαιρετικά ενδιαφέρον. Οι χρήστες της πλατφόρμας σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως οι βραβευμένοι σκηνοθέτες έκαναν σπουδαία δουλειά και η ιστορία παρουσιάζει σημαντικές πληροφορίες για το περίφημο Spacex, οι οποίες μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκινήθηκαν από τις σκηνές που παρακολούθησαν.

5DJaUn1l9w1OaRYXzEkJBuFO5C2


Ακολουθούν μερικές αντιδράσεις στο Twitter



Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η κεταμίνη ανιχνεύθηκε και στα ούρα της Τζωρτζίνας

Μάτι: Εκδόθηκε το βούλευμα, ζητεί ανάκριση για κακούργημα σε βάρος πρώην στελεχών της Πυροσβεστικής

Κορωνοϊός: Άδεια έκτακτης ανάγκης από τον FDA στο πρώτο τεστ που ανιχνεύει τον ιό με την αναπνοή



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης