Η κλινική, ελιξίριο νεότητας των σταρ

Η κλινική, ελιξίριο νεότητας των σταρ

SHA Wellness Clinic: Στην κλινική-spa της Ισπανίας με τις πρωτοποριακές θεραπείες για την υγεία και την παρατεταμένη νιότη, πρέπει να μασήσεις 36 φορές κάθε μπουκιά από το χορτοφαγικό μενού και να υπογράψεις «παραίτηση» στο πρώτο στραβοπάτημα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
SHA-Wellness-Clinic-xrwma
Από την Καλιφόρνια ως την Αυστραλία και από τη Βόρεια Αφρική μέχρι και τον Βόρειο Πόλο, η τάση για ευεξία και νέες μεθόδους που υπόσχονται πως θα ανανεώσουν ριζικά το σώμα και το πνεύμα μας ολοένα πληθαίνουν, καθώς η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα.

Πλέον, οι διακοπές είναι μια περίπλοκη εξίσωση για τους jet setters, κι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με απεριόριστες παροχές δεν είναι το ζητούμενο. Επιλογές όπως κορυφαίοι θεραπευτές, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, καλό -συχνά βραβευμένο με αστέρι Michelin- φαγητό, ευχάριστη διακόσμηση, μαγευτικές τοποθεσίες και οργανωμένα προγράμματα γυμναστικής είναι εκείνα που κερδίζουν το πιο απαιτητικό κοινό.
SHA-Wellness-Clinic-2
SHA-Wellness-Clinic-3
Σ’ αυτό το πνεύμα, το SHA εγκαινίασε το 2008 την πρώτη του κλινική υγείας και ευεξίας στην Αλτέα της Ισπανίας, στον κόλπο Κόστα Μπλάνκα, παρουσιάζοντας εκ νέου τη φιλοσοφία του ευ ζην. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, φημίζεται για την πρωτοποριακή της προσέγγιση που ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις στη δυτική Ιατρική, την υγιεινή διατροφή, τις εξαιρετικά αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες, τη σωματική άσκηση και την αναζήτηση της εσωτερικής ισορροπίας.

Tο SHA έχει γίνει παγκόσμιο σημείο αναφοράς και έχει βελτιώσει την ποιότητα ζωής σε περισσότερους από 60.000 φιλοξενούμενούς του, συμπεριλαμβανομένων βασιλικών οικογενειών, αρχηγών κρατών και μιας μακράς λίστας διασημοτήτων: από την αλμοδοβαρική Ρόσι Ντε Πάλμα και το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Ολγα Κουριλένκο, στον κατάξανθο άγγελο της Victoria’s Secret, Τόνι Γκαρν, την Αυστραλιανή ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ και τη σχεδιάστρια ρούχων Ντόνα Κάραν.
SHA-Wellness-Clinic-6
SHA-Wellness-Clinic-4
SHA-Wellness-Clinic-5
Με φήμη που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, το SHA έχει βελτιώσει την ποιότητα ζωής σε περισσότερους από 60.000 φιλοξενούμενούς του, ανάμεσά τους γαλαζοαίματοι, αρχηγοί κρατών και αμέτρητες διάσημες προσωπικότητες. Η δική μας Άννα Βίσση (πάνω) επιβεβαιώνει
Ο νέος Sha(ς) εαυτός

Το SHA γεννήθηκε μέσα από την προσωπική μεταμορφωτική εμπειρία του ιδιοκτήτη του, Αλφρέδο Μπαταγέρ Παριέτι, ο οποίος, αφού υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας για περισσότερο από 30 χρόνια, κατάφερε να ανακτήσει την ποιότητα ζωής του. Πρόκειται για μια ιστορία που άλλαξε τη δική του ζωή και πλέον, πολλών άλλων, αφού, έκπληκτος από την επίδραση που έχουν οι τροφές και ορισμένες θεραπείες στην υγεία, ο Αργεντινός επιχειρηματίας ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί αυτή την πολύτιμη γνώση.

Ετσι αποφάσισε να δημιουργήσει, με την υποστήριξη της οικογένειάς του, ένα μοναδικό έργο που συνδυάζει τεχνικές και θεραπείες τόσο από την επιστημονική όσο και από τη φυσική Ιατρική, για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν όχι μόνο περισσότερο αλλά και καλύτερα. Παραπάνω από μια δεκαετία μετά, μέχρι και η Μπάρμπρα Στρέιζαντ δυσκολεύεται να βρει διαθέσιμο δωμάτιο.
Κλείσιμο
SHA-Wellness-Clinic-7
SHA-Wellness-Clinic-8
SHA-Wellness-Clinic-9
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, δραστικές θεραπείες και μια μαγευτική τοποθεσία κερδίζουν τους απαιτητικούς επισκέπτες του
Οι κούρες της ζωής

Στο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής θα βρει κανείς τη θεραπεία στην οποία ορκίζεται η celebrity βασίλισσα του wellness Γκουίνεθ Πάλτροου, χάρη στην οποία αντιμετώπισε τα προβλήματα με το στομάχι της. Αλλά, ας μη γελιόμαστε, η νεότητα είναι πάντα το ζητούμενο. Η υπηρεσία «Υγιεινής Γήρανσης» του SHA υπόσχεται να επιβραδύνει τη διαδικασία εκφυλισμού των κυττάρων κάθε ανθρώπου. «Η επιδερμίδα θα τονωθεί και θα ξαναχτίσει φυσικά μεταβολικές διεργασίες και συστήματα.

Σκοπός μας είναι η προληπτική ιατρική και όχι η επεμβατική δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους που μας επισκέπτονται να απολαμβάνουν τη ζωή με υγεία και ζωντάνια, απαλλαγμένοι από ασθένειες και, ειδικότερα, από παθήσεις που συνδέονται με τη γήρανση», ισχυρίζονται οι ειδικοί.

Ως προς τη διατροφή, το κόκκινο κρέας και τα γαλακτοκομικά δεν υπάρχουν ούτε ως υποψία στον κατάλογο. Το μακροβιοτικό μενού περιλαμβάνει πολλά λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης και προϊόντα καρπών με μια μικρή ποσότητα ψαριού που επιτρέπεται κάθε εβδομάδα. Οι διατροφικές επιλογές περιλαμβάνουν το πλάνο διατροφής Kushi 700 θερμίδων -που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο καρπούζι και τη σούπα miso-, το Biolite 1.200 θερμίδων και το SHA 1.800 θερμίδων - τα δυο τελευταία με πιάτα που δείχνουν απολύτως δελεαστικά.
SHA-Wellness-Clinic-10
SHA-Wellness-Clinic-11
SHA-Wellness-Clinic-12
To διατροφικό πρόγραμμα δεν περιέχει κρέας ενώ συχνά ετοιμάζεται από βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ
Πίσω από τα τρία γεύματα της ημέρας υπάρχουν οι δεξιοτέχνες σεφ που μεγαλουργούν: το αυστηρά προγραμματισμένο πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο προσφέρουν εκρήξεις γεύσεων. Το σνακ αντικαθίσταται με ένα θεραπευτικό τσάι αργά το απόγευμα ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν επιτρέπεται να φάνε οτιδήποτε άλλο πέραν των συνταγογραφούμενων γευμάτων που σερβίρονται.

Κι ενώ κάποιος μπορεί να ζητήσει λίγο επιπλέον φαγητό, απαγορεύεται να ζητήσει δεύτερη μερίδα. Σε περίπτωση δε που απορρίψει το πιάτο του, όχι μόνο θα μείνει νηστικός αλλά είναι και υποχρεωμένος να υπογράψει μια «παραίτηση», ώστε να αποδεχτεί την ευθύνη της αναποτελεσματικότητας της θεραπείας.

Οταν ο φιλοξενούμενος δεν επικεντρώνεται στο να μασήσει κάθε μπουκιά του 36 ολόκληρες φορές -δεν επιτρέπονται τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια των γευμάτων, επομένως, δεν έχει και κάτι καλύτερο να κάνει- υπάρχει ένα γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα που τον κρατάει απασχολημένο. Είτε πρόκειται για σκανδιναβικό περπάτημα στις 7 π.μ., είτε για υδροθεραπεία παχέος εντέρου μετά το μεσημεριανό γεύμα, είτε για aqua relax, υπάρχουν πολλές αναζωογονητικές δραστηριότητες για να γεμίσει κανείς τη μέρα του.
SHA-Wellness-Clinic-13
SHA-Wellness-Clinic-14
SHA-Wellness-Clinic-15
Ενα απλά υπερπολυτελές ξενοδοχείο δεν αποτελεί το ζητούμενο για τους jet setters που καταφεύγουν στο SHA αναζητώντας τα πρωτοποριακά του προγράμματα αναγέννησης σώματος και πνεύματος
Η sold out θεραπεία

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής η SHA Wellness Clinic ξεκίνησε κι ένα ειδικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των παρατεταμένων συμπτωμάτων της COVID-19 το οποίο επίσης γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Το κέντρο υπόσχεται να θεραπεύσει τα επίμονα συμπτώματα και να βοηθήσει τους επισκέπτες να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους υγιέστατοι. Οι συμμετέχοντες πληρώνουν 2.600 ευρώ για μια κούρα επτά ημερών.

Και όπως σε όλα τα πακέτα, το κέντρο βασίζεται σε κορυφαίες ιατρικές θεραπείες και θεραπείες ευεξίας, όπως θεραπεία με λέιζερ IV, κρυοθεραπεία, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ρεφλεξολογία, Watsu και ισομετρική εκπαίδευση. «Ο τελικός στόχος δεν είναι μόνο η ανακούφιση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων αλλά και η πρόληψη άλλων με μεγαλύτερες επιπτώσεις», εξηγεί ο δρ Βιθέντε Μέρα, επικεφαλής του προγράμματος. «Θέλουμε να ενισχύσουμε το άτομο ώστε να μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή του στο έπακρο, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά».

Μέσα στο 2023 η Sha Wellness Clinic θα εγκαινιάσει δύο ακόμα ναούς ευεξίας. Το SHA Mexico, βόρεια της Ριβιέρα Μάγια, που θα περιβάλλεται από οργιώδη φύση, λευκή αμμουδιά και τα τιρκουάζ νερά της Καραϊβικής, θα διαθέτει 100 πολυτελείς σουίτες και 31 ονειρεμένες ιδιωτικές κατοικίες που θα προσφέρουν τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου παράλληλα με την αναγέννηση του επισκέπτη.

Το άλλο μεγαλειώδες παράρτημα θα λειτουργήσει στα Εμιράτα, μεταξύ του Αμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι, στην περιοχή Αλ Τζουρφ, έναν μοναδικό παραθαλάσσιο προορισμό βουτηγμένο στην Ιστορία και την παράδοση με όλες τις πολυτέλειες και τις περίφημες θεραπείες που αναδεικνύουν το SHA Wellness Clinic σε έναν αληθινό κολοσσό ευζωίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ