Survivor: «Κόκκινο πανί» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Όλοι τάχθηκαν εναντίον του

Survivor: «Κόκκινο πανί» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Όλοι τάχθηκαν εναντίον του

Δείτε τις επικές αντιδράσεις του make up artist κάθε φορά που άκουγε το όνομά του

image---2022-04-11T003613_344
Κόκκινο πανί για τους συμπαίκτες του είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor. O παίκτης των «Μπλε» ήξερε από πριν ότι θα είναι υποψήφιος και το αποτέλεσμα δεν του προκάλεσε καμία έκπληξη. Γι' αυτό είπε να το διασκεδάσει, κάνοντας επικές εκφράσεις κάθε φορά που άκουγε το όνομά του από τον Γιώργο Λιανό. «Νιώθω αδιάφορα για το αποτέλεσμα. Πλήττω, βαριέμαι», είπε ο παίκτης των μπλε.

Δείτε το βίντεο με τις επικές αντιδράσεις του make up artist κάθε φορά που άκουγε το όνομά του
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj6w14dupk5t)


Όλοι εναντίον Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Πριν από την ψηφοφορία είχε προηγηθεί ένα εκρηκτικό συμβούλιο με τους παίκτες να τάσσονται όλοι εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, αρχικά ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρουσιάζει τον εαυτό του ως «Μεσσία», ενώ τον έβαλε στην ίδια κατηγορία με τον Βαλάντη.

Σε άλλο σημείο ο Μαρτίκας του είπε: «Κωνσταντίνε δεν σε γνωρίζαμε», με τον Εμμανουήλ να απαντά γεμάτος αυτοπεποίθηση: «Με ξέρει όλη η Ελλάδα».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj6tztz98cdt)


«Δεν σέβεται τίποτα, από εδώ και πέρα για εμάς δεν υπάρχει. Ο Κωνσταντίνος έχει μπερδευτεί, δεν ξέρει που έχει έρθει. Είναι κατά φαντασίαν ασθενής. Ο άνθρωπος αυτός είναι ασεβής, αγενής» είπε πολύ εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj6t9eaax5dl)


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του είπε: «Τόση ώρα ακούω δυο ανθρώπους σε παραλήρημα. Στην καλύβα ξεκίνησαν οι προσβολές. Από την ημέρα που έχω έρθει δέχομαι bullying, ρατσιστικά σχόλια απέναντί μου, αγένεια. Γιατί δεν δέχονται αυτά που λέω; Εκτός από τις δυο πρώτες ώρες που ήρθα, που όλα ήταν καλά, μετά άρχισαν να απομονώνονται. Στο πρώτο μου ραν ο Τάκης μου φώναζε, με έκανε να νιώσω πολύ άβολα. Δεύτερον ξέρανε ποιος είμαι έξω στα social έχω κοινό. Το ίδιο κάνουν παντού. Μετά με παρομοίασαν με τον Βαλάντη, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj6tya45wyht)

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τόνισε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας δεν είναι πρότυπο πατέρα. Το σχόλιο του παίκτη συζητήθηκε έντονα από τους υπόλοιπους παίκτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλικές εκλογές: Νίκη Μακρόν στον α' γύρο με 27,6% έναντι 23,4% της Λεπέν


Γιάννης Λεβεντάκης: Ο λουλουδοπόλεμος στον Μαζωνάκη


Ρούλα Πισπιρίγκου: Μόνιτορ, επεισόδια και αναισθητικά στο στόχαστρο των ερευνών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης