Το Survivorεπιστρέφει με τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Χθες, οι Κόκκινοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία και οι Μπλε οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Εκτός από τη διαδικασία της ψηφοφορίας βρέθηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη, που κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία.
Μετά από την ψηφοφορία, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, είναι ο παίκτης που αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος, καθώς μάλιστα συγκέντρωσε όλες τις ψήφους των συμπαικτών του.
Ποια ομάδα θα χάσει τη 2η ασυλία;
Η απουσία του Άρη Σοϊλέδη, αποδυναμώνει την ομάδα του, αφού είναι ένας που έφερνε πολλές νίκες πριν τον τραυμαστισμό του. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι τώρα πληροφορίες, αυτό θα επηρεάσει τους «Μπλε», οι οποίοι θα χάσουν και αυτόν τον αγώνα.
Το αποψινό συμβούλιο αναμένεται να είναι αρκετά έντονο, με τα βλέμματα όλων στραμμένα τόσο στον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση, αλλά και τον παίκτη που θα υποδείξει η Σοφιάννα Αβραμάκη.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.