Όλα για τη ζωή μας: Η ενδομητρίωση σε νεαρή ηλικία και ο σωστός τρόπος να διαχειριζόμαστε την κυκλοθυμία

Όλα για τη ζωή μας: Η ενδομητρίωση σε νεαρή ηλικία και ο σωστός τρόπος να διαχειριζόμαστε την κυκλοθυμία

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στις 08:50, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ - Καλεσμένοι η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Νίκος Συρίγος

kefalogiannis
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, η εκπομπή βάζει στο επίκεντρο την ενδομητρίωση, μια πάθηση που εκδηλώνεται με έντονο πόνο, κυρίως σε γυναίκες νεότερης ηλικίας, επηρεάζει όχι μόνο την υγεία αλλά και την ποιότητα ζωής, και παρουσιάζει δυσκολίες στη διάγνωσή της. Οι ειδικοί αναλύουν τα τελευταία δεδομένα για την αντιμετώπιση της νόσου και εξηγούν πώς σχετίζεται με τη γονιμότητα.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία από νεαρή ηλικία έχει έρθει αντιμέτωπη με την ενδομητρίωση.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε πώς να διαχειριζόμαστε τους κυκλοθυμικούς συντρόφους, ενημερωνόμαστε για τα οδοντικά εμφυτεύματα και βάζουμε στην καθημερινότητά μας 10 τροφές με λίγες θερμίδες που μας χορταίνουν.

Όλα για τη Ζωή μας | Σάββατο – Κυριακή 08:50 (trailer)

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», οι ειδικοί μιλούν για τους καβγάδες σε μια ερωτική σχέση. Απαντούν στο ερώτημα τι δείχνει για την ποιότητα της σχέσης μας ο τρόπος που τσακωνόμαστε με τον/τη σύντροφό μας και δίνουν πρακτικές συμβουλές για να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος, ο οποίος μιλάει για τη συμπεριφορά του στους τσακωμούς, τα λάθη που έχει κάνει, αλλά και για όσα έχει πει σε καβγάδες και τα έχει μετανιώσει.

Ακόμη, στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ενδιαφέροντα θέματα: η εικονική πραγματικότητα στη χειρουργική πράξη, πρακτικές συμβουλές για να ξεκινήσουμε σωστά και να μείνουμε σταθεροί σε μια δίαιτα, καθώς και τα οφέλη του kickboxing στο σώμα και την ψυχή.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης