Ρόμπερτ Πάτινσον: Ποια ήταν η αντίδραση της κοπέλας του όταν είδε το Batman;

Ρόμπερτ Πάτινσον: Ποια ήταν η αντίδραση της κοπέλας του όταν είδε το Batman;

Άρεσε στη Σούκι η νέα ταινία του αγαπημένου της;

pattinson-robert
Η πολυαναμενόμενη ταινία «Batman», με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, έχει διεγείρει το ενδιαφέρον όλων των φαν της DC και όσο πλησιάζει η πρεμιέρα, όλο και περισσότερες πληροφορίες διαρρέουν γύρω από την πλοκή.

Ο 35χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, παραχώρησε συνέντευξη στον Τζίμι Κίμελ και εξομολογήθηκε ότι νιώθει «τρομοκρατημένος», λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας τον Μάρτιο.

«Δεν έχω φοβηθεί τόσο πολύ για την κυκλοφορία κάποιας ταινίας εδώ και καιρό», παραδέχτηκε, ενώ συμπλήρωσε: «Πρέπει να έχω την τέλεια ισορροπία σεροτονίνης για να παρακολουθήσω τις δουλειές μου. Πρέπει να προπονούμαι για δύο ώρες πριν και να έχω καταναλώσει τεράστια ποσότητα ζάχαρης και καφεΐνης. Έτσι, όποτε με παρακολουθώ, λέω: "Ναι!"».



Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, το μοντέλο Σούκι Γουότερχαουζ λέγοντας ότι: «Η αντίδρασή της άλλαξε το όλο πράγμα όταν παρακολούθησε το φιλμ, γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι συνήθως δεν της αρέσει να βλέπει ταινίες με υπερήρωες. Και μόνο που έβλεπα ότι τραβούσε την προσοχή της όλη την ώρα, και μετά έπιασε το χέρι μου και το ακούμπησε στο πρόσωπό της και ένιωσα ένα μικρό δάκρυ, είπα: "Με τίποτα!"».



Ο παρουσιαστής με τη σειρά του αστειεύτηκε, λέγοντάς του: «Και μετά την ταινία πήγε πάνω σου; Σούπερ σεξ από τον Μπάτμαν;»: «Ναι!» αποκρίθηκε ο Πάτινσον, γελώντας.

Υπενθυμίζεται, ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 4η Μαρτίου του 2022.

Τον Ρόμπερτ Πάτινσον θα πλαισιώσουν η Ζόε Κράβιτζ στον ρόλο της Catwoman, ο Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του επιθεωρητή Γκόρντον, ο Πολ Ντέινο στον ρόλο του Riddler και ο Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του «κακού» Πιγκουίνου.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον ηθοποιό Λάμπρο Φιλίππου για βιασμό κατ' εξακολούθηση - Τον καταγγέλλουν 4 γυναίκες

«Κλαίει, δεν μιλάει, τρέμει μην το μάθουν τα παιδιά της» η ηλικιωμένη που συνελήφθη για κλοπή €40 από σούπερ μάρκετ

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως συνεχίζει την απόσυρση στρατευμάτων από τα σύνορα με την Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης