Στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Φλωρινιώτης, μετά από επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.
Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα σε νοσοκομείο της Κύπρου, όμως χρειάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς το αναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, επιδεινώθηκε.
Όπως αποκάλυψε η κόρη του,Άννα Φλωρινιώτη στην εκπομπή Super Κατερίνα, επρόκειτο για ένα παλιό κρύωμα που είχε ο τραγουδιστής και τελικά, του το γύρισε σε πνευμονία.
«Με το που έφτασε ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο. Με δυσκολία μιλάει. Νοσηλεύεται στο Θριάσιο και οι γιατροί μου είπαν πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί. Έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο στην Κύπρο μέχρι να γίνει καλά, δεν έπρεπε να βγει. Είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Από ότι μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με ένα παλιό κρύωμα που γύρισε σε πνευμονία και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Λαχάνιαζε με το παραμικρό. Θεωρούσε πως είναι φυσιολογικό», δήλωσε.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί