Η Μαρία Καβογιάννη μοιράζεται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Ντόλτσε Βίτα»

Η Μαρία Καβογιάννη μοιράζεται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Ντόλτσε Βίτα»

Τι δήλωσε η ηθοποιός για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά

kavogianni
Άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της σειράς «Ντόλτσε Βίτε» έφερε στην επιφάνεια η Μαρία Καβογιάννη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για την σειρά, όπου πρωταγωνίστησε και θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές της.

«Το σενάριο ήταν εξαιρετικό, με σπάνιο χιούμορ. Όλοι οι συνεργάτες ήταν καταπληκτικοί. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων, όταν μας συναντούσαν στο δρόμο ήταν πολύ θετικές, μας ένιωθαν οικείους. Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη από το άγχος. Η Άννα Παναγιωτοπούλου με βοήθησε πολύ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για το ρόλο της στη σειρά. «Η Ασπασία μου άρεσε, γιατί έβλεπε τα πράγματα με μία δική της οπτική, παράλογη μεν, αλλά με χιούμορ. Ισχύει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήμουν έγκυος στην κόρη μου. Υπήρχε ένα παρασκήνιο στη σκηνή με το τραγούδι "I will survive" που έπρεπε να συζυρίζω και να το λέω δύο φορές. Εγώ όμως, δε σταμάτησα να το τραγουδάω και συνέχιζα, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί με αφήνουν τόση ώρα», περιγράφει η ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως έκανε όλη την παραγωγή να γελάει στο γύρισμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cglpphyiyu6x-st)


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, σε ένα γύρισμα στην Κέρκυρα, η ίδια χάθηκε από την παραγωγή, με αποτέλεσμα να παίζει μόνη της ανάμεσα στα καλντερίμια.

«Μία δύσκολη στιγμή τη θυμάμαι στην Κέρκυρα. Όταν με τραβούσαν, ενώ περπατούσαμε στα καλντερίμια, με έχασαν. Κατέληξα να παίζω μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καβογιάννη.

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για την πιο αστεία στιγμή που έζησε στα γυρίσματα. «Η πιο αστεία στιγμή ήταν όταν τραγουδούσα "Μακαρένα" και το έκανα λάθος. Έμαθα πολύ αργότερα τι είναι ο κορμοράνος. Είναι ένα είδος πουλιού τελικά», δήλωσε.




Ειδήσεις σήμερα:

«Σας αγαπώ»: Το μήνυμα που έσωσε την 19χρονη που βρέθηκε γυμνή στο υπόγειο του απαγωγέα της στη Γιούτα

Λογομάχησαν, έβγαλαν όπλα κι άρχισαν να πυροβολούν σε καφενείο στο Ηράκλειο

Το Ελεγκτικό Συνέδριο δίνει το «πράσινο φως» για το καζίνο στο Ελληνικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης