Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Σκότωσαν τον θείο μου με ένα μαχαίρι, ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της μητέρας μου»

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Σκότωσαν τον θείο μου με ένα μαχαίρι, ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της μητέρας μου»

Η ηθοποιός του της δραματικής σειράς του Alpha περιέγραψε τις βεντέτες και τους σασμούς που έζησε στην οικογένειά της - «Λύγισε» στην κάμερα

nektariagiannoudaki
Εκτός από την σειρά «Σασμός», στην οποία συμμετέχει η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη συνθήκη δεν της είναι άγνωστη, αφού στο παρελθόν την είχε ζήσει και μέσα στην οικογένειά της.

Η ηθοποιός που υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη στην δραματική σειρά του Alpha μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ και περιέγραψε τους δύο σασμούς που συνέβησαν στην οικογένειά της.

«Σασμός είναι η συμφιλίωση, αυτό που συνέβη και στην περίπτωση της μητέρας μου. Ήταν δυο οικογένειες, είχε πάει ο θείος μου, ο αδερφός του παππού μου επισκέπτης σε αυτό το σπίτι και υπήρχε ένα κορίτσι εκεί που του άρεσε και σκεφτόταν να την ζητήσει σε γάμο. Ο προπάπους μου του έλεγε να μη μπει ποτέ σε αυτό το σπίτι, γιατί έχουν βεντέτα μην τον βρει τίποτα και εκείνον και όντως τελικά, πήγαν σε αυτό το σπίτι. Πυροβόλησαν, νόμιζαν ότι θα πυροβολήσουν αυτόν που είχαν τη βεντέτα και τελικά, έφαγαν τον θείο μου. Έστελναν συνεχώς μηνύματα μετά στην οικογένεια του παππού μου. Έλεγαν ότι δεν το θέλανε, ότι ζητάνε συγγνώμη και ότι ήταν να πάει αλλού η σφαίρα. Ο σασμός έγινε με τους μαντατοφόρους, τους μεσάζοντες όπως λένε, και εννοείται και η οικογένεια του παππού μου είπε ότι δεν πρόκειται να το συνεχίσει», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4y0zq1ee8h-st)

Στην συνέχεια, περιέγραψε και τον δεύτερο σασμό που έζησε η οικογένειά της και ήταν ξανά από τη μεριά της μητέρας της. Μάλιστα, περιγράφοντάς τον λύγισε στηυν κάμερα και εξήγησε πως κάθε φορά που θυμάται αυτή την ιστορία, της προκαλεί μία φόρτιση.

Κλείσιμο
«Ο ένας αδερφός της γιαγιάς μου αγαπούσε μια κοπέλα και την έκλεψε. Η κοπέλα όμως, δεν τον αγαπούσε και βρήκε την ευκαιρία και έφυγε και επέστρεψε στο σπίτι της. Ούτε την είχε ατιμάσει, ούτε τίποτα, όμως η οικογένεια της κοπέλας το πήρε πολύ βαριά. Ήταν λοιπόν, στο καφενείο του χωριού οι συγγενείς της με τον θείο μου και έπαιζαν χαρτιά. Το καφενείο αυτό από το πατρικό της μητέρας μου απείχε πέντε μέτρα. Τον προκαλούσαν συνεχώς τον θείο μου, βρήκαν αφορμή το παιχνίδι στα χαρτιά ότι δεν παίζει καλά, ότι παίζει λάθος και τον ξεκοίλιασαν με ένα μαχαίρι. Η μαμά μου έβγαινε εκείνη την στιγμή από το σπίτι, έξι χρονών παιδάκι και είδε τον θείο της να κρατάει τα όργανά του στο χέρι και να προχωράει. Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της και φυσικά, αυτό έγραψε μέσα της. Μετά κάποιοι συγγενείς φυσικά, εκδικήθηκαν για τον θάνατο του θείου. Από αυτούς τους ανθρώπους κάποιοι έφυγαν από το χωριό, κάποιοι πέθαναν και όλο αυτό στο τέλος σταμάτησε. Σταμάτησε, γιατί όσο περνούσαν τα χρόνια οι νέοι άνθρωποι δεν είχαν καμία πρόθεση να εκδικηθούν», κατέληξε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.





Ειδήσεις σήμερα:

ΚΙΝΑΛ: Τα τελευταία χαρτιά και οι κρυφοί άσοι των υποψηφίων πριν τη μάχη της Κυριακής

Η «Όμικρον» αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρώπη, στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα

Ο Μέσι πιάστηκε κορόιδο αγοράζοντας με 30 εκατ. ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης