Χωρίς την καραντίνα, δεν θα υπήρχε θύελλα καταγγελιών για άσχημη συμπεριφορά, λέει η Νεκταρία Γιαννουδάκη
Η ηθοποιός μιλά για το ελληνικό MeToo
ΗΝεκταρία Γιαννουδάκη, η οποία παίζει στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του ALPHA, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.
«Ό,τι ξεσκεπάστηκε, καλώς ξεσκεπάστηκε» δήλωσε αρχικά για το κύμα των καταγγελιών στο χώρο της υποκριτικής και πρόσθεσε: «Σε όλα τα πράγματα που σκάνε, υπάρχει και μία υπερβολή και αυτό το πράγμα θα βρει το σωστό του μέτρο, αφού περάσει κάποιος χρόνος. Θεωρώ ότι όλο αυτό δεν θα έσκαγε, αν δεν υπήρχε η πανδημία. Για αυτό λέω ότι τα πράγματα έχουν δύο όψεις. Κάθισαν οι ηθοποιοί, σκέφτηκαν, βγήκαν οι δαίμονές τους, τα τραύματα και οι αγωνίες τους, τα οποία μέσα στη μοναξιά και τη μη δημιουργικότητά τους δεν άντεξαν να τα κρατήσουν μέσα τους».
Σχετικά με το αν έχει βιώσει η ίδια κάποια άσχημη συμπεριφορά, σημειώνει: «Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθεί, θεωρώ ότι βγάζω έναν δυναμισμό και λίγο το μπρουτάλ της Κρήτης. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει τίποτα για τους άλλους που υπέστησαν όλα αυτά. Όταν ήμουν μικρή, ως ομορφούλα και καλούλα ηθοποιός, είχα δεχτεί ανάλογες συμπεριφορές, αλλά είτε έφευγα αμέσως, είτε μιλούσα πολύ απότομα και έβαζα τα πράγματα στη θέση τους».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.