Η Μαρία Τζομπανάκη θυμάται τον σασμό που έζησε μέσα στην οικογένειά της - «Έσφαξε τον θείο μου στην κυριολεξία»

Η Μαρία Τζομπανάκη θυμάται τον σασμό που έζησε μέσα στην οικογένειά της - «Έσφαξε τον θείο μου στην κυριολεξία»

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός» εξιστορεί το φονικό που έγινε στην οικογένειά της και εξηγεί πώς επήλθε τελικά ο σασμός - Δείτε βίντεο

tzompanaki
Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για τον σασμό, που έζησε η οικογένειά της πριν κάποια χρόνια.

Η ηθοποιός που έζησε και μεγάλωσε στην Κρήτη, βίωσε από πολύ μικρή αυτή την κατάσταση με τις βεντέτες και τους σασμούς και θεωρεί ότι είναι μία ιερή κατάσταση.

«Δεν γεννήθηκα μόνο, αλλά μεγάλωσα στην Κρήτη και τα έζησα. Ο σασμός, όπως τον έχω βιώσει μέσα από την οικογένειά μου, όχι μόνο ως Κρητικιά, είναι μια κατάσταση ιερή. Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα είχε γίνει και μέσα στην οικογένειά μας. Η γιαγιά μου, η Μαρία είχε μία αρχοντική οικογένεια, ήταν πολλά αγόρια και κορίτσια», δήλωσε αρχικά.

Η Μαρία Τζομπανάκη για τον σασμό της οικογένειάς της


Στην συνέχεια, περιέγραψε πώς ξεκίνησε αυτή η βεντέτα στην οικογένειά της. «Η γιαγιά μου ήταν 20 χρονών κι ο αδερφός της ο Μανώλης είχε πάει κάπου με έναν φίλο του. Ο φίλος του είχε προηγούμενα με έναν άλλο, τσακώθηκαν, πιάστηκαν στα χέρια, έβγαλε το μαχαίρι του για να το δώσει στον αδερφό του φίλου της γιαγιάς μου και μπήκε μπροστά ο θείος μου ο Μανώλης. Τον έσφαξε στην κυριολεξία», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Τους έβγαλαν και μαντινάδες. Όταν θα περάσει νεκρός για την εκκλησία, σύρε Μαρία μια φωνή να κλάψει η Παναγία. Ενώ τον κουβαλούσαν στο σπίτι αιμόφυρτο, έλεγε μαντινάδες, έτσι εξέφραζαν τότε τα συναισθήματά τους. Η γιαγιά μου είχε μεσολαβήσει για να μην υπάρξει αντεκδίκηση, γιατί ο θείος μου δεν είχε κανέναν λόγο να σκοτωθεί. Το πέτυχε τελικά, η γιαγιά μου και την ευχαριστούσαν στο τέλος οι οικογένειες των άλλων δύο», κατέληξε η Μαρία Τζομπανάκη.



Δείτε βίντεο: Η Μαρία Τζομπανάκη θυμάται τον σασμό που έζησε μέσα στην οικογένειά της - «Έσφαξε τον θείο μου στην κυριολεξία»
Η Μαρία Τζομπανάκη θυμάται τον σασμό που έζησε μέσα στην οικογένειά της
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

ΚΙΝΑΛ: Τα τελευταία χαρτιά και οι κρυφοί άσοι των υποψηφίων πριν τη μάχη της Κυριακής

Η «Όμικρον» αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρώπη, στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα

Ο Μέσι πιάστηκε κορόιδο αγοράζοντας με 30 εκατ. ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης