«Σασμός»: Στην Κρήτη βρέθηκαν για τα γυρίσματα οι συντελεστές της δραματικής σειράς
Οι συντελεστές της δραματικής σειράς του Alpha βρέθηκαν στα Χανιά - Σειρά έχουν το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο
Στην Κρήτη βρίσκεται η παραγωγή της δραματικής ερωτικής σειράς του Alpha,«Σασμός». Στo πλαίσιo των νέων επεισοδίων που θα προβληθούν τις επόμενες εβδομάδες γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις φυλακές της Αγιάς (εξωτερικά και εσωτερικά), το λιμάνι και το Κουμ Καπί, όπου βρέθηκαν το συνεργείο και οι πρωταγωνιστές της σειράς - Μαρία Πρωτόπαπα (Μαρίνα Βρουλάκη), Δημήτρης Ήμελλος (Αντώνης Φραγκιαδάκης), Θανάσης Πατριαρχέας (Άγγελος Σωτηρόπουλος) και Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα Καμαριωτάκη)-, χθες, Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Ζωής Φίλιππα.
Μετά το πέρας των γυρισμάτων, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων δείπνησαν οι ηθοποιοί, οι συντελεστές και το συνεργείο, σε δείπνο που παρέθεσε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε την παραγωγή, ενώ σήμερα, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, τα γυρίσματα συνεχίζονται στο Ρέθυμνο και αύριο Τρίτη στο Ηράκλειο.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.