Αντώνης Ρέμος: Με ένα sold out διήμερο ξεκίνησε τις νυχτερινές εμφανίσεις του στο NOX

Αντώνης Ρέμος: Με ένα sold out διήμερο ξεκίνησε τις νυχτερινές εμφανίσεις του στο NOX

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μάγεψε για άλλη μία φορά το κοινό του στην σκηνή του ολοκαίνουριου κέντρου νυχτερινής διασκέδασης, NOX

remos
Με μια θεαματική πρεμιέρα και ένα sold out διήμερο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ο Αντώνης Ρέμος στο ολοκαίνουριο NOX και απέδειξε από την πρώτη κιόλας εμφάνιση τι μας επιφυλάσσει για τις βραδιές του χειμώνα που ακολουθούν!

Ο Αντώνης Ρέμος, ένας από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές και με μεγάλες εμπορικές επιτυχίες στο ενεργητικό του εμφανίστηκε στην σκηνή του NOX και έκλεψε τις εντυπώσεις. Το ταξίδι των αισθήσεων μόλις ξεκίνησε. Μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία, εφάμιλλη με διεθνής χώρους, με σύγχρονες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική και την ποιότητα ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς θεατές!

image0
image1
image4
image9

Με δυνατές ερμηνείες συντροφιά με μια σπουδαία παρέα εξαιρετικών ερμηνευτών και μουσικών, ένα μουσικό πρόγραμμα – υπερθέαμα, γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες. Σε μια μαγική ατμόσφαιρα, με έντονα μουσικά στιγμιότυπα και μελωδίες που σε ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, με ένα αξεπέραστο live show γεμάτο ένταση, ρυθμό, ενέργεια και πάθος, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο NOX εντυπωσίασε, ενθουσίασε, καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε από το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο.

image10
image11
image16
image18
image20
image21
Κλείσιμο

image21
image22

Μαζί του οι: Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Βλάχος, Λίνα Αλατζίδου, Χριστίνα Ράλλη. 
DJ: Αντώνης Δημητριάδης
LIVE ACT: Σπύρος Μεταξάς





Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης