Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος αναφέρθηκε στην έκδοση του διαζυγίου του από τη Μαρίνα Πατούλη, τη συμμετοχή της στο J2USαλλά και το αν συμφωνεί με το γεγονός πως εκείνη εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το επίθετό του.
«Είναι αλήθεια ότι σε μια ζωή 35 ετών έκλεισε ένας κύκλος. Είμαστε όμως κοντά και η Μαρίνα και εγώ για το παιδί μας, για τη ζωή μας και προφανώς πάμε αλλού, πάμε παρακάτω», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης.
«Την είδα στο J2US και τη θαύμασα. Θεωρώ πως αν το τιμά το επίθετό μου -και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει- δεν έχω κανένα θέμα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Πατούλης.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.