«Πριν την υποκριτική, εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο» αποκαλύπτει η Μαρία Καβογιάννη

«Πριν την υποκριτική, εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο» αποκαλύπτει η Μαρία Καβογιάννη

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται στις επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και την καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή

Mariakavogianni-1
Η Μαρία Καβογιάννη  έκανε χθες (11/11) δηλώσεις στην κάμερα του « MEGA Καλημέρα » και δεν έδινε να αποκαλύψει ότι ήθελε στο μέλλον να φύγει από την Αθήνα και να ζήσει στο Πήλιο.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνω μόνιμα στο Πήλιο, όχι μονή μου όμως, με τους φίλους και τον σύζυγό μου» τόνισε.

Για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη , υποστήριξε: «Περάσαμε αριστούργημα στα γυρίσματα της σειράς. Είναι ευλογιά που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με διάλεξε».



Ερωτηθείσα αν έχει δεχθεί άσχημη συμπεριφορά, απάντησε: «Ευτυχώς στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες και όλοι οι αδύναμοι άνθρωποι μπόρεσαν να μιλήσουν, να το φωνάξουν και να δικαιωθούν».

Έπειτα, αναφέρθηκε στους ρόλους που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία. «Είμαι πολύ αυστηρή κριτής του εαυτού μου. Είναι συγκινητικά τα σχόλια, όταν μας λένε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και μας έβλεπαν στις σειρές και έπαιρναν χαρά. Ακόμα με φωνάζουν με ονόματα ρολών. Με χαροποιεί γιατί αυτοί οι ρόλοι δεν πεθαίνουν ποτέ. Συνήθως Κορίνα και Ασπασία με λένε» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Όλοι οι ρόλοι ήταν αγαπημένοι. Τα "Εγκλήματα" και το "Dolce Vita" είναι από τα πιο σπουδαία που σκεφτόμαστε».

Ακόμη, δεν δίστασε να γνωστοποιήσει τη δουλειά που εγκατέλειψε για να αφοσιωθεί στη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική: «Πριν την υποκριτική, εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfnmdtt7sv4x-st)


«Η κόρη μου που είναι ψυχολόγος. Με βοηθάει με τις συμβουλές της, πολλές φορές μου δίνει και λύσεις» σημείωσε για τη σχέση της με τη λατρεμένη της κόρη.

Όσον αφορά την προσωπικότητά της, εξομολογήθηκε: «Έχω πάρα πολλά ελαττώματα, αλλά πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους μου για αυτά και για τα προτερήματά μου».

Τέλος, για την καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή, είπε: «Η Δέσποινα Βανδή είναι τρομερή μαγείρισσα. Καθετί που κάνει είναι μοναδικό. Ό,τι κάνει, είναι μία καινούργια εμπειρία».

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια δολοφονία νεαρής Τουρκάλας από άνδρα με σπαθί σαμουράι στη μέση του δρόμου - Προσοχή, σκληρό βίντεο

Ο εκφοβισμός του προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, λέει ο Αυγενάκης

Η Ελλάδα «μέσα στο 4ο κύμα» της πανδημίας: Συμπιέζεται το ΕΣΥ, αποσυμπιέζονται οι εμβολιασμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης