ΟΧρήστος Κυριαζής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών, μετά από την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Ο χαμός του έχει βυθίσει στην θλίψη τους οικείους του, αλλά και τους θαυμαστές του, που φρόντισαν να του πουν το τελευταίο αντίο και μέσω των social media.
Μέσα σε αυτούς και η Σάσα Σταμάτη, η οποία με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Χρήστο, φιλαράκι μου. Πολέμησες γενναία. Θα θυμάμαι πάντα τις συμβουλές σου, τις ατάκες σου και την ημέρα που με πήρες τηλέφωνο και μου είπες "Σασα έρχομαι στην Ελευσινα να γυρίσω μαζί σου βίντεο κλιπ", όταν δεν με ήξερε άνθρωπος. Θα σε αγαπώ πάντα. Καλό παράδεισο».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.