Κι άλλη ήττα για τον Μπραντ Πιτ - Απορρίφθηκε το αίτημα για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του

Κι άλλη ήττα για τον Μπραντ Πιτ - Απορρίφθηκε το αίτημα για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε νομικά για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά», αναφέρει εκπρόσωπος του ηθοποιού

brad-pitt-jolie23
Αρνητική ήταν η απάντηση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καλιφόρνια στο αίτημα του Μπραντ Πιτ για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

Τον Σεπτέμβριο, οι νομικοί σύμβουλοι του ηθοποιού ζήτησαν να επανεξεταστεί η υπόθεση μετά την απομάκρυνση του δικαστή Άουντερκιρκ από την δίκη, αφού αποδείχθηκε πως έχει συνεργαστεί ξανά με τον Πιτ στο παρελθόν και έτσι, δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κρίση.



«Η αίτησή σας απορρίπτεται», αναφέρεται στο χαρτί που εστάλη στον ηθοποιό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

Οι όροι λοιπόν, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών παραμένουν όπως είχαν τεθεί τον Νοέμβριο του 2018, στην πρώτη κιόλας δίκη, αφού ο δικαστής έκρινε ότι αυτό «είναι το καλύτερο για τα παιδιά».

Κλείσιμο


Βέβαια, η νομική ομάδα του ηθοποιού δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει εύκολα τα όπλα και τόνισε πως θα συνεχίσει να προσπαθεί για να διεκδικήσει χρόνο για τον ηθοποιό με τα παιδιά του. «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε νομικά για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά», αναφέρει εκπρόσωπος του Πιτ.

Η Αντζελίνα Τζολί βέβαια, μόνο χαρούμενη θα μπορούσε να είναι για την έκβαση της υπόθεσης, αφού η ίδια «ιδανικά» θα ήθελε να αποκλείσει εντελώς τον σύζυγό της από την κηδεμονία των παιδιών τους, αφού τον θεωρεί επικίνδυνο για εκείνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που δικαιολογεί τις ανησυχίες της αποτελεί το περιστατικό κακοποίησης του Μάντοξ από τον πατέρα του, κατά την διάρκεια ταξιδιού τους, το οποίο και είχε βγει στο φως της δημοσιότητας. Αυτή μάλιστα, ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Αντζελίνα Τζολί και τους οδήγησε τελικά, στο διαζύγιο. 



«Η κα Τζολί είναι πολύ χαρούμενη που η υπόθεση της οικογένειάς της μπαίνει επιτέλους σε έναν σωστό δρόμο και θα μπορέσει να πορευτεί χωρίς άλλα προβλήματα από εξωτερικούς παράγοντες», δήλωσε εκπρόσωπος της Αντζελίνας Τζολί στην Page Six.

Η εν λόγω απόφαση ισχύει για τα τέσσερα εκ των πέντε παιδιών του πρώην ζευγαριού. Ο Μάντοξ εξαιρείται από την απόφαση, καθώς έκλεισε τα 18 του χρόνια.





Ειδήσεις σήμερα

Η φρικιαστική ιστορία της Yara Gambirasio: Η υπόθεση που σόκαρε την Ιταλία

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης