Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξηγεί τον λόγο που δεν έχει πια επαφές με τον Μπόγδανο - «Έβαλα την κοπέλα του στους στενούς φίλους»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξηγεί τον λόγο που δεν έχει πια επαφές με τον Μπόγδανο - «Έβαλα την κοπέλα του στους στενούς φίλους»

Για την απομάκρυνσή του με τον πρώην συμπαίκτη του από το Survivor μίλησε ο επιχειρηματίας 

ashmakopoulos
Για την σχέση του με τον Ηλία Μπόγδανο και τον λόγο που απομακρύνθηκαν μετά το Survivor μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην φίλο και συμπαίκτη του, αφού προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του, στις οποίες αναφερόταν στον ίδιο.

«Με τον Γιώργο Ασημακόπουλο δεν μιλάμε. Φαντάζομαι και τους δύο έχει ενοχλήσει κάποια συμπεριφορά, δεν έχει τύχει να τα πούμε. Τον πέτυχα τυχαία έξω, χαιρετιόμαστε κανονικά, αλλά δεν έχει τύχει να πάμε για έναν καφέ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ήμασταν πολύ φίλοι στο Survivor. Τον είχα στηρίξει πάρα πολύ και είχαμε έρθει πιο κοντά, είχαμε συζητήσει διάφορα για την ζωή μας, είχαμε μία καλή χημεία. Τώρα το τι έγινε, δεν το ξέρω. Την ημέρα της αποχώρησής μου του λέω: "μην κλαις, θα είμαι εκεί για 'σένα να σε στηρίξω". Από τον τελικό και μετά δεν είχαμε επικοινωνία», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfbq47usc4r5-st)


Τότε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την σειρά του δήλωσε για την σχέση τους: «Δεν του έστειλα κάποιο μήνυμα. Είχα δει κάποιες δηλώσεις του. Είχε πάει καλεσμένος στην "Ελένη" και όταν ρωτήθηκε με ποιον παίκτη από το Survivor δεν θα έβγαινε ούτε για καφέ, είπε για εμένα».

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τότε τον Γιώργο Ασημακόπουλο γιατί δεν του έστειλε κάποιο μήνυμα, προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση, με εκείνον να της απαντάει: «Εγώ θα του έστελνα μήνυμα; Έκανε αυτή την δήλωση και θα του έστελνα μήνυμα;».

«Μου είχε πει έναν λόγο ασήμαντο για την απομάκρυνσή μας. Ότι δεν τον είχα βάλει στους στενούς φίλους και είχα βάλει την Αλεξάνδρα. Με πήρε να βρεθούμε να τα πούμε και να συζητήσουμε. Δεν βγήκαμε για καφέ, μου το είπε όταν μιλήσαμε», εξήγησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.






Ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε θα πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Επίσκεψη συμβολισμών στην Αθήνα από τη Μέρκελ: «Απολογισμός» των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας με το βλέμμα στο αύριο

Τοπικές βροχές σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης