Κατερίνα Ζαρίφη: «Όταν δεν είμαι καλά, κλείνομαι στον εαυτό μου»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Όταν δεν είμαι καλά, κλείνομαι στον εαυτό μου»

Η  ηθοποιός μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή

katerina_zarifi-6
Η Κατερίνα Ζαρίφη φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

«Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα είμαι δημοτική σύμβουλος από τη Λάρισα. Κάνω την πολύ καθαρή αντιπολίτευση, αλλά είμαι και εγώ μέσα στη σαπίλα. Έπρεπε να απομνημονεύσω 60 πουλιά για αυτό το ρόλο. Θα κλάψετε με αυτή τη σειρά. Είναι όλα πάρα πολύ αστεία. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου και το θάμνο να μου έλεγαν να πάνω να κάνω, θα δεχόμουν», σημείωσε η καλλιτέχνης.

Παράλληλα, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε για την παράσταση «Cavewoman», η οποία ανεβαίνει από τις 25 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Πρόκειται για ένα μονόλογο, αφορά την θέση της γυναίκας και έχει αρκετά στοιχεία για το MeToo.

«Δεν είναι καταγγελτικό για τους άνδρες. Το θέμα είναι ότι πρέπει να συμβαδίσουμε σε αυτή τη ζωή», εξήγησε και συνέχισε: «Το πιο δύσκολο είναι να αποδώσεις τη σκέψη ενός ανθρώπου όπως το είχε αυτός φανταστεί».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Από παιδί ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Όσο μεγαλώνω, καταρρίπτω τις ταμπέλες σε όλους τους χώρους. Δεν πρέπει να αφήνεις απωθημένα, γιατί μετά γίνονται εκκρεμότητες και σε πάνε πίσω. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να προασπίζομαι τα δικαιώματα του άλλου, αλλά δεν σημαίνει ότι μία σχολή βγάζει έναν καλό ηθοποιό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cepooc6jltp5-st)


Κλείσιμο
Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Δεν είμαι ερωτευμένη αυτό το διάστημα. Θα ήθελα, όμως, πολύ».

Έπειτα, εξομολογήθηκε: «Είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος. Όταν δεν είμαι καλά, κλείνομαι στον εαυτό μου και δουλεύω πολύ. Κρατιέμαι πολύ συχνά από την αδερφή μου και από τον πρώην σύντροφό μου. Ξέρει τα άσπρα και τα μαύρα μου. Είμαι πια οικογένεια. Έχουμε την ανάγκη να έχουμε πάντα τον έρωτα στη ζωή μας, με την έννοια του πρώτου σκιρτήματος».

Για το ενδεχόμενο ερχομού ενός παιδιού η Κατερίνα Ζαρίφη ισχυρίστηκε: «Πάντα υπάρχει σαν πλάνο, αλλά δεν το βλέπω σύντομα. Θεωρώ ότι έχει σημασία μόνο η όρεξη και το κέφι. Τρελαίνομαι όταν βλέπω επικριτικά σχόλια σε γυναίκες που κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία. Να γίνεις μαμά καρδιάς και αγκαλιάς».

Η δημοφιλής ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής, όταν στο αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε για εκείνη, είδε φωτογραφίες του αγαπημένου της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2014.

«Με το που βλέπω τη φωτογραφία του μπαμπά μου, είναι ενστικτώδης η αντίδραση», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Φλέγεται από κορωνοϊό η Βόρεια Ελλάδα - Ασφυξία στα νοσοκομεία, γεμίζουν οι ΜΕΘ

Κινητό «περίπτερο» ναρκωτικών εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας - Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Νέα έρευνα δείχνει ότι ο φόβος για τον κορωνοϊό βελτίωσε τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης