Κατερίνα Ζαρίφη: Το συγκλονιστικό βίντεο από την φωτιά στην Βαρυμπόμπη και το μήνυμά της για βοήθεια στους πυρόπληκτους

Κατερίνα Ζαρίφη: Το συγκλονιστικό βίντεο από την φωτιά στην Βαρυμπόμπη και το μήνυμά της για βοήθεια στους πυρόπληκτους

 «Θα κανεις κάτι να βοηθήσεις Κατερίνα? Πρώτα ρωτάω τον καθρέφτη μου για να ξέρω αν δεν κάνω κάτι ποιον θα φτύσω», έγραψε μεταξύ άλλων

ζαριδη
Η φωτιά, που ξέσπασε χθες στην Βαρυμπόμπη άφησε πίσω της μεγάλες καταστροφές, ενώ είναι χιλιάδες οι άνθρωποι, που είδαν τις φλόγες να «καταπίνουν» την περιουσία τους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη λοιπόν, έθεσε τον πιο σωστό προβληματισμό στο κοινό της, σχετικά με την βοήθεια, που μπορεί να προσφέρει ο καθένας μετά από αυτή την καταστροφή .

Όπως εξηγεί έμμεσα στην ανάρτησή της στο Instagram, όταν οι πυροσβέστες εκτελέσουν το σημαντικό τους έργο, έρχεται η σειρά των πολιτών να βοηθήσουν την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανάρτησε ένα βίντεο, που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου μέσα από ένα πυροσβεστικό, την ώρα που οι πυροσβέστες έδιναν την δική τους μάχη με τις φλόγες.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, η Κατερίνα Ζαρίφη έγραψε: «Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν "Μια χαρα είμαστε. Περνάς". Μονο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας. Όχι γιατί κάποιοι δεν θελουμε να το κάνουμε. Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε. Όμως αύριο? Θα κανεις κάτι να βοηθήσεις Κατερίνα? (πρώτα ρωτάω τον καθρέφτη μου για να ξέρω αν δεν κάνω κάτι ποιον θα φτύσω.)»


Δείτε την ανάρτησή της:






Ειδήσεις σήμερα:

Μπαράκ Ομπάμα: Ο «αόρατος» πλανητάρχης κλείνει τα 60 ως millionaire

Έγκλημα στη Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της 43χρονης!

Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα: Ενισχύονται οι άνεμοι (5 με 6 μποφόρ) από το μεσημέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης