Με αφορμή την αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη ότι έχει παρακολουθήσει σύντροφό της, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην δική της σχέση με τον σύντροφό της.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής MEGA Καλημέρα, εξήγησε πως παρακολουθεί όλα τα μηνύματα του Θοδωρή Μαροσούλη στα social media και μάλιστα, απαντάει η ίδια στις θαυμάστριές του.
«Ο άντρας μου μου τα δείχνει όλα. Έρχεται ένα βράδυ και μου λέει δες εδώ και κάνω έτσι scroll down και ήταν όλο μηνύματα μέσα. Του λέγανε διάφορα, γεια, τι κάνεις, θες να μιλήσουμε. Η άλλη του λέει μάλιστα, σε ένα μήνυμα "έχεις λεφτά;". Της απαντάω αυτηνής: "Αν ψάχνετε να βρείτε λεφτά, είστε σε λάθος λογαριασμό". Καλέ, εγώ απαντάω σε όλες. Με μία μάλιστα είχαμε τσακωθεί κιόλας, γιατί μου είχε αντιμιλήσει. Δεν φτάνει που την πέφτεις στον άντρα μου, μου αντιμιλάς κιόλας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.
Στην συνέχεια, εξήγησε πως δεν έχει τύχει να δει μήνυμα από κάποια γνωστή της, όμως είναι πολλές που διεκδικού τον άντρα της. «Από γνωστή μου δεν έχω δει μήνυμα. Αυτό θα ήταν πολύ άσχημο. Ξέρω ότι τον έχει φλερτάρει μία πολύ ωραία ηθοποιός, όμως», δήλωσε χιουμοριστικά .
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.