Ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης. Η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου – η οποία βρίσκεται στο πλευρό του - τον επισκέφτηκε και του έδωσε μία υπόσχεση!
Σύμφωνα με την εφημερίδα On time, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από την γυναίκα του να κάνει ότι μπορεί για να τον βγάλει από την φυλακή.
Η ίδια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους ώστε να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό. Μία ακόμη επιθυμία του ηθοποιού είναι να προσέχει η γυναίκα του, τον γιο τους.
Στο ίδιο κελί με τον Λιγνάδη
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης και με τον Δημήτρη Λιγνάδη τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. Ωστόσο στον ίδιο θάλαμο διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.
Ο ίδιος ζήτησε να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη αφού θεωρεί ότι θα νιώθει πιο ασφαλής. Σε περίπτωση που η αποφυλάκισή του δεν γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.