Νατάσσα Θεοδωρίδου: Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η περιοδεία της σε ολόκληρη την Ελλάδα
Επόμενος σταθμός της μεγάλης ερμηνεύτριας είναι η Κρήτη
Το καλοκαιρινό ταξίδι τηςΝατάσας Θεοδωρίδου σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία.
Ο χθεσινός σταθμός της στη Βόνιτσα στο νησάκι Κουκουμίτσα γέμισε με τις μελωδίες της Νατάσας, ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Το κοινό ταξίδεψε μέσα από τα τραγούδια της, που τόσο πολύ έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Κλείσιμο
Επόμενος σταθμός της Νατάσας, η Κρήτη. Αυτήν τη φορά παρέα με τον Μανώλη Κονταρό και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Στις 2/8 στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο Κάστρο Φορτέτζα. Στις 4/8 θα βρεθεί στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.