Τρία μοντέλα και μία τραγουδίστρια στο σπίτι του Big Brother και τα... χαστούκια του έρωτα

Τρία μοντέλα και μία τραγουδίστρια στο σπίτι του Big Brother και τα... χαστούκια του έρωτα

Τα γυρίσματα των σίριαλ προχωρούν, τα κάστινγκ των ριάλιτι επίσης και οι ζωντανές εκπομπές συμπληρώνουν το παζλ

agries-melisses
Η εικοσάδα του «Μεγάλου Αδελφού» συμπληρώθηκε και σήμερα γίνονται τα γυρίσματα των παικτών. Ανάμεσά τους και κάποιοι γνωστοί. Συγκεκριμένα δύο άνδρες και μία γυναίκα από τον χώρο του μόντελινγκ και μία τραγουδίστρια. Δεν μπήκαν για λόγους διασημότητας αλλά λόγω προσωπικών ιστοριών. Είναι δεδομένο πως το ριάλιτι εγκλεισμού θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με την περσινή εκδοχή του. Οι λόγοι είναι πολλοί και σίγουρα ένας είναι και τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες και μέσα στο σπίτι. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα...

Φουλάρουν οι μηχανές και κάποια γυρίσματα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ κάποια άλλα μόλις ξεκίνησαν. Στον ΑΝΤ1 πρεμιέρα επιστροφής για δύο μεγάλες σειρές. Ο «Ηλιος» επέστρεψε και σύμφωνα με την περιγραφή των εξελίξεων μάλλον θα συμβούν πολλά καθώς Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους… Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Ένα παλιό μυστικό αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να καταστρέψει τη ζωή της Αλίκης…Η Λήδα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν του Νικήτα που ζητά εκδίκηση…Μια στυγνή δολοφονία θα φέρει αντιμέτωπο τον Δημήτρη με μία γυναίκα από τα παλιά… Όλοι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μοιραία λάθη και επιλογές του παρελθόντος τους... Τίποτα δεν μπορεί να τους προστατέψει πια…

ηλιος


Επιστροφή στα πλατό και για τις «Αγριες Μέλισσες». Τα δεδομένα αλλάζουν και γι αυτό φρόντισε να μας ενημερώσει ο σκηνοθέτης της σειράς, ο υπεροχότατος Λευτέρης Χαρίτος. Ιδού και η φωτογραφία!

218320684_4631415193569471_5927735232819776375_n
Κλείσιμο


Στο MEGA μπορεί να ασχολούμαστε καθημερινά με το «χτίσιμο της ψυχαγωγίας, όμως βήματα γίνονται και στην ενημέρωση. Εκεί λοιπόν, εντεταλμένος σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης αναλαμβάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης. Από τον Σεπτέμβριο, θα είναι ο βασικός σχολιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA και θα έχει την ευθύνη της κάλυψης των μεγάλων γεγονότων και των συνεντεύξεων.

πρετεντερης


Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων και αυτή της Barking Well Media η οποία μεγαλώνει γερά τηλεοπτικά παιδιά και επίσημα πλέον καλωσόρισε τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της στη θέση του Υπεύθυνου Ψυχαγωγίας με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τις παραγωγές της. Εξυπνη και αναμενόμενη κίνηση καθώς είναι γνωστό, πως το πρόσωπο αυτό κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες πολλών εκπομπών.

218861098_194202192659865_3876708315606781513_n


«Και έχω φάει ξύλο από άντρα και έχω ρίξει ξύλο. Το ομολογώ! Τουλάχιστον χαστούκια έχω ανταλλάξει. Κι αυτά δεν έγιναν από κακία, αλλά από αμοιβαίες απελπισίες, αμοιβαίες ζήλιες, τρόμους χαμού, παραφορά και πόνους και από τα δύο μέρη. Όσα δηλαδή περιέχει ένας ορμητικός έρωτας. Ο δυνατός έρωτας δεν ξέρει από καθωσπρεπισμούς, θέλει αλλά δεν μπορεί πάντα. Αν υπήρχε φέισμπουκ και πολιτική ορθότητα την εποχή του Οθέλλου, την εποχή του Άμλετ, τον καιρό της Μήδειας, του Ορέστη, του Δαβίδ, θα γνωρίζαμε σήμερα τούτες τις εκθαμβωτικές τραγωδίες; Τι σοφά και ποιητικά μιλούν στο τέλος του έργου για τα επικίνδυνα πάθη, τα συνηθισμένα κοινά πάθη οι τραγικοί! Και αχ, τα ανθρώπινα πράγματα είναι μείγμα από άστρα και λάσπη». Αυτή η ανάρτηση της συγγραφέως Μάρως Βαμβουνάκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα η ίδια να προσπαθεί να επανορθώσει εξηγώντας πως η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν σχετίζεται με τους φόνους των γυναικών που συγκλονίζουν το πανελλήνιο.




Ας μου επιτρέψει η εξαιρετική συνάδελφος Τασούλα Επτακοίλη να αντιγράψω την δική της ανάρτηση – απάντηση η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. «Δεν έχω φάει ξύλο από άνδρα, ούτε έχω ρίξει. Δεν έχω ζήσει, φαίνεται, τόσο ορμητικούς έρωτες, όπως η κυρία Μάρω Βαμβουνάκη. Και, ναι, πράγματι, «ο δυνατός έρωτας δεν ξέρει από καθωσπρεπισμούς», όπως έγραψε στην ανάρτησή της. Πρέπει όμως να ξέρει από αξιοπρέπεια, να σέβεται την ίδια τη ζωή. Παθιασμένοι ναι, δαρμένοι όχι».

Το κουίζ της ημέρας: «Ποιος γοητευτικός δημοσιογράφος είναι μήλον της έριδος για δύο εκπομπές;»

Τζεφ Μπέζος, πάρε με στο διάστημα. Δεν αντέχεται η Γη.




Ειδήσεις σήμερα: 

Πρόεδρος επιχειρηματιών Μυκόνου: «Οι τουρίστες μας βρίζουν γιατί θεωρούν πως τους κοροϊδέψαμε»

ΕΜΑΚ: 54 στελέχη αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά της Covid και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες

Την άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αποφάσισε η Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης