Ο πρίγκιπας Τόλης έφυγε, η «βασίλισσα» τηλεόραση είναι γυμνή

Ο πρίγκιπας Τόλης έφυγε, η «βασίλισσα» τηλεόραση είναι γυμνή

Οσα χρήματα κι αν επενδύσεις, όσα πρόσωπα κι αν κάνεις μεταγραφή, στην πρώτη δυσκολία θα φανεί…

tolis_2
Ο «Πρίγκιπας» του πενταγράμμου έφυγε. Για εμάς, τους πιο παλιούς, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν ήταν απλά ένας καλλιτέχνης. Ηταν μία περίπτωση χαρισματικού πλάσματος που συνδύαζε πολλά. Ο Τόλης διέθετε τόσα πολλά στοιχεία, τα οποία μόλις εμφανιζόταν, δημιουργούσαν ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απροσδόκητα απερίγραπτο. Δεν μπορούσες να τον κατατάξεις, να τον αντιγράψεις, να τον κριτικάρεις, να τον συγκρίνεις. Κι εκεί έρχεται η μοναδικότητα, το φως, η ταύτιση με τον κόσμο, η λατρεία και ο θαυμασμός. Εκείνος που μπορεί να τραγουδήσει το πιο έντονο συναίσθημα είναι ο κατακτητής κι ο ηγέτης της πίστας. Ηταν ο πρίγκιπας, ο άνθρωπος που σεβάστηκε κοινό, έρωτες, συνεργάτες και τον εαυτό του. Ηταν ανεπανάληπτος.

τολης2


Η είδηση του θανάτου του «έπιασε την τηλεόραση στον ύπνο». Λογικό. Τα βίντεο χρειάζονται χρόνο και ικανά χέρια, υλικό και γνώση. Όμως ακόμη και η μετέπειτα αντίδραση της τηλεόρασης ήταν η εξής: να ανασύρει από το αρχείο. Ποιος μπορεί σήμερα στην τηλεόραση να αφηγηθεί ιστορίες με περιεχόμενο, να μιλήσει ως ουσιαστικός γνώστης και να έχει κάνει δημοσιογραφική έρευνα; Ας μην γελιόμαστε. Ελάχιστοι.

Είμαστε, χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό, όλοι έτοιμοι να πούμε την αποψάρα μας, να σχολιάσουμε αλλά δυστυχώς μέχρι αυτή την ώρα ακούς μόνο κλισέ από τις εκπομπές και τα δελτία και πρόχειρη αναδρομή. Κρίμα. Οι αληθινές, οι γοητευτικές και συγκλονιστικές ιστορίες βρίσκονται καλά κρυμμένες και για να βγουν στο φως θα πρέπει να ξέρεις να βρεις τις συντεταγμένες τους. Κάποτε τα πράγματα ήταν αλλιώς. Ακόμη και η ΕΡΤ ανασύρει από το αρχείο αν και με τόσο κόσμο και τόσο υλικό στην διάθεσή της έπρεπε να έχει κάνει θαύματα. Αλλά… δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες.

τολης_βοσκοπουλος

Σε άλλα νέα, η τηλεόραση συνεχίζει την κούρσα του ανταγωνισμού με τα ονόματα να πηγαινοέρχονται από κανάλι σε κανάλι. Η Σίσσυ Χρηστίδου αναζητά άνδρα παρτενέρ στο πάνελ της, το Open αντικαταστάτρια της Κατερίνας Καινούργιου εάν και εφόσον αποχωρήσει, οι περισσότερες εκπομπές πανελίστες και εξωτερικούς συνεργάτες. Για αρχισυντάκτες ας μην μιλήσουμε. Λίγοι οι καλοί, ελάχιστοι. Αλλά που να χωρέσουν όλα αυτά μέσα σε μία τέτοια μέρα; Δεν της αξίζει ούτε της μέρας ούτε της νύχτας.

καινουριου


Αντίο, Πρίγκιπα. Ανεπανάληπτος.


Ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο ή... σπίτι: Μόνο εμβολιασμένοι στα καταστήματα λιανικής από Σεπτέμβριο

NSO: Ποια είναι η ισραηλινή εταιρεία που φέρεται να διευκόλυνε την κατασκοπεία εις βάρος δημοσιογράφων

Η Αυστραλία απελαύνει ακροδεξιά Bρετανίδα σχολιάστρια - Ήταν σε καραντίνα και άνοιγε την πόρτα γυμνή και χωρίς μάσκα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης