Ο τσαμπουκάς της Ελεονώρας Μελέτη και η γενναία Σίσσυ Χρηστίδου

Ο τσαμπουκάς της Ελεονώρας Μελέτη και η γενναία Σίσσυ Χρηστίδου

Αφήστε τα κουτσομπολίκια και τα φίλτρα, τις πόζες και τα εμπορικά τερτίπια - Η Μελέτη ανοίγει δρόμο και η Σίσσυ χρειάζεται αγάπη

SissiTV
Πάντα είχε έναν τσαμπουκά το κορίτσι αυτό. Είτε δάμαζε τα κύματα με την σανίδα της, είτε τα πλατό με τις εκπομπές της. Είχε τσαγανό και γι αυτό δεν μάσησε τα λόγια της ποτέ. Ούτε και τώρα. Πόσες από εμάς, δεν εξαιρώ την αφεντιά μου, τολμάμε να αποχωριστούμε καλές γωνίες, φίλτρα και καλά προφίλ, ειδικές εφαρμογές και επιδέξιους φωτογράφους. Δώδεκα δοκιμαστικά κάνω για κάθε σέλφι και το λέω και δεν κρύβομαι. Κι έρχεται εκείνη δίχως ίχνος μακιγιάζ, φόρα παρτίδα με όμορφες ρυτίδες και φυσικά χαρακτηριστικά και σε κάνει να νιώθεις σαν πάστα σε ζελατίνη. Δηλαδή σα να λέμε «είσαι λαχταριστή αλλά δεν τρώγεσαι, αγάπη μου, με το πλαστικό γύρω – γύρω».

Η Ελεονώρα ανέβασε μία φωτογραφία και έγραψε από κάτω: «Γριά», «μπάζο» «Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι» «γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου?» Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες. Απαντάς; Θα με ρωτήσετε. Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κι αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή. Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του Ινσταγκραμ, απλά συνιστώ να ρετουσάρουν καλά και την ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ_#%…Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό και ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, και σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα!»



Ένα μπράβο θα πω, γιατί θέλει κότσια. Και γιατί αποκαλύπτει και αλήθειες για όσους κάνουμε τηλεόραση. Αλλα βλέπετε όταν ανάβουν τα φώτα κι άλλα όταν σβήνουν, μην κοροϊδευόμαστε.

Όπως και άλλα γίνονται μπροστά στις εκπομπές και άλλα πίσω. Και καθόλου δεν με συγκινούν τα τσιτάτα. Αν πούμε τις αλήθειες μας, αλίμονο… Αστο για τώρα, καλοκαίρι έρχεται, ας ηρεμήσουμε.

Θα σταθώ σε ένα ακόμη γενναίο κορίτσι, την Σίσσυ Χρηστίδου. Η οποία εξομολογήθηκε στο κανάλι της στο youtube το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μανουλα της. Η Σίσσυ είναι πλάσμα μονάκριβο και ποτέ δεν πάτησε πάνω σε χαρές και σε μιζέριες. Είναι αγωνίστρια και γι αυτό παλεύει όχι μπροστά στο κοινό αλλά σε μέρη που κανείς δεν βλέπει γιατί δεν θέλει χειροκρότημα. Από τα βάθη της καρδιάς μας περαστικά και γρήγορα. Και όταν έχεις την αγάπη του κόσμου, τότε να πιστεύεις στα θαύματα.

Κλείσιμο


Θα μείνω στα δύο κορίτσια και δεν θα «λερώσω» την εικόνα τους με πληροφορίες ασήμαντες και σχόλια πικρά ή γλυκά. Τους αξίζει όλος ο χώρος αυτής της ταπεινής στήλης.

Και κουίζ απόψε δεν χρειάζεται… Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Ραντεβού την Δευτέρα εδώ.




Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 3ος κατηγορούμενος για την υπόθεση - Ήταν πρώην της 19χρονης που την εξέδιδε

Χένρι Ντίμπλεμπαι: Ποιος είναι ο υπέρβαρος εκατομμυριούχος που κηρύσσει τον πόλεμο στα σνακ

Ο Σωτήρης Τσαφούλας μιλάει για το «Έτερος Εγώ» και την συνεργασία με το Netflix


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης