Σκάρλετ Γιόχανσον: Έγκυος για δεύτερη φορά η ηθοποιός

Σκάρλετ Γιόχανσον: Έγκυος για δεύτερη φορά η ηθοποιός

Υποψίες κίνησε η απουσία της  πρωταγωνίστριας του «Black Widow» από πολλές εκδηλώσεις για την προώθηση της ταινίας της Marvel

scarlett2
Τη μητρότητα θα βιώσει για δεύτερη φορά η πανέμορφη ηθοποιός του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, καθώς, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» που επικαλείται δημοσίευμα της «Page Six», περιμένει μωρό.

Μέχρι τώρα, η γοητευτική ηθοποιός κράταγε μυστική την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, το δημοσίευμα της «Page Six» που επικαλείται έγκυρες πηγές, αναφέρει ότι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας «Black Widow» (Μαύρη Χήρα) που αναμένεται να κυκλοφορήσει, «περιμένει δεύτερο παιδί κάνοντας για πρώτη φορά πατέρα τον τρίτο της σύζυγο, Κόλιν Τζοστ».

Η 36χρονη καλλονή έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη -την εξάχρονη σήμερα Ρόουζ Ντόροθι- από τον δεύτερο της γάμο, όταν ήταν παντρεμένη με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ. Γνώστης της εναλλακτικής κουλτούρας «underground», για την οποία μάλιστα είναι γνωστός και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, η Σκάρλετ υπέκυψε στη γοητεία του Ρομάν. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ.

Ο τρίτος σύζυγός της, Κόλιν Τζοστ, είναι Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός και κειμενογράφος. Γράφει τα κείμενα για τη δημοφιλή σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live». Στα πλατό της εκπομπής έγινε η πρώτη τους γνωριμία.

Προτού παντρευτεί τον Ντοριάκ, η Γιόχανσον είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς.

Το γεγονός ότι η Σκάρλετ ήταν απούσα από πολλές εκδηλώσεις που έγιναν τον τελευταίο μήνα για την προώθηση της ταινίας της Marvel «Βlack Widow», είχαν πυροδοτήσει φήμες περί εγκυμοσύνης της, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Κλείσιμο
Η Σκάρλετ και ο Κόλιν συναντήθηκαν για πρώτη φορά την άνοιξη του 2017 στα τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Saturday Night Live».

Της έκανε πρόταση γάμου τον Μάιο του 2019 μ' ένα εκπληκτικό διαμαντένιο δακτυλίδι, αξίας 450.000 δολαρίων.

Αν και τα σχέδια του γάμου τους πάγωσαν λόγω της πανδημίας της νόσου Covid, αποφάσισαν να αλλάξουν βέρες του Οκτώβριο του 2020, σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι της ηθοποιού στη Νέα Υόρκη. Για τον Κόλιν Τζοστ είναι ο πρώτος του γάμος.

Η ιστοσελίδα της DailyMail.com έχει επικοινωνήσει με εκπροσώπους του ζευγαριού για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία της «Page Six», όμως, μέχρι στιγμής, δεν έχουν προβεί σε σχόλιο.

Ειδήσεις σήμερα

Δουλεύουμε 179 ημέρες το χρόνο για... φόρους και εισφορές!

Σοκ από την αύξηση των κρουσμάτων: Επιστρέφει η μάσκα παντού

Ε
πιστροφή σε μέτρα και πρόστιμα: Nύχτα και νεολαία τρομάζουν για 4ο σκληρό κύμα της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης