Μαριέττα Χρουσαλά: «Χαμός» στο Instagram για την φωτογραφία της με μαγιό - «Μοιάζεις σαν να έχεις νευρική ανορεξία»

Μαριέττα Χρουσαλά: «Χαμός» στο Instagram για την φωτογραφία της με μαγιό - «Μοιάζεις σαν να έχεις νευρική ανορεξία»

Οι χρήστες του Instagram μάλλον «δεν εγκρίνουν» την αδυνατισμένη της σιλουέτα - Τα σχόλια «πέφτουν βροχή» - Ανησυχούν για την υγεία της 

xrousala
Μία φωτογραφία με μαγιό ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαριέττα Χρουσαλά και προκάλεσε τις αντιδράσεις των followers της.

Η πρώην παρουσιάστρια και Σταρ Ελλάς δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με ένα μωβ μπικίνι πάνω σε ένα σκάφος, ενώ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η φανερά αδυνατισμένη της σιλουέτα δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει ασχολίαστη από τους θαυμαστές της.

Βέβαια, κάποιοι μάλλον το παράκαναν σχολιάζοντας επικριτικά την σύζυγο του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα, αναφέροντας πως είναι στα όρια της νευρικής ανορεξίας.

Μεταξύ των σχολίων υπήρχαν και τα εξής: «Τώρα που είσαι σε διακοπές, κάνε κάτι.....να βάλεις κανένα κιλό, στην φώτο φαίνεσαι πολύ αδύνατη....», «φάε...», «κρίμα τόση ομορφιά να χάνεται καλό θα ήταν να τρως λίγο...», «δώστε της καμια τυροπιτα βρε παιδια να φαει!!!!».

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι, που έσπευσαν να υποστηρίξουν τη Μαριέττα Χρουσαλά, λέγοντας πως είναι μία κούκλα και το σώμα της είναι υγιές, ενώ πάντοτε ήταν αδύνατη. Όπως και να 'χει, η πρώην παρουσιάστρια δείχνει να περνάει καλά και να νιώθει μια χαρά με το σώμα της.


Δείτε την φωτογραφία:





Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Προκλητικός και πάλι ο Ακάρ: Μάταια ξοδεύετε τους πόρους των Ελλήνων σε εξοπλισμούς

Νέο ασφαλιστικό: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα όσα αλλάζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης