GNTM: Το παρασκήνιο πριν την επιλογή της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου
Η παραγωγή είχε κάνει κρούση και σε άλλη κυρία
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι το μοντέλο που θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά στο νέο κύκλο τουGreece’s Next Top Model. Η ίδια με πλούσια καριέρα στο εξωτερικό και πολλές εμπειρίες είναι έτοιμη να δώσει τις γνώσεις της και τις συμβουλές της στα κορίτσια και τα αγόρια που θα θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μόντελινγκ.
Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε ότι μία από τις κυρίες που προσέγγισε η παραγωγή του GNTM είναι η Σάντυ Αρμένη, η οποία τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Αμερική με βάση τη Νέα Υόρκη ως fashion director.
Η Σάντυ Αρμένη κάνει καριέρα στις ΗΠΑ σαν fashion director
«Όταν πριν από δέκα χρόνια πήγε στην Αμερική, η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλήτρια στο μαγαζί της Πατρίτσια Φιλντ και σιγά-σιγά κατάφερε να δημιουργήσει με τον σύζυγό της ένα μεγάλο γραφείο, που υπογράφουν τα εξώφυλλα του Bazaar και της Vogue», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να συνεχίσει:
«Η Σάντυ Αρμένη ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Greece’s Next Top Model, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φύγει από την Αμερική. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να εκτίθεται, αλλά προτιμά να βρίσκεται backstage. Αυτοί είναι οι λόγοι που οι συζητήσεις της με το Star δεν καρποφόρησαν».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.