Άλλα δυο ζευγάρι κονταροχτυπήθηκαν χθες βράδυ για την παραμονή τους στο Battle of the Couples.
O Κώστας και η Κρίστη βρέθηκαν απέναντι στον στον Γιώργο και την Εβελίνα, περνώντας από πολλών ειδών διαφορετικές μονομαχίες που γνώμονα είχαν την αντοχή των ζευγαριών. Στόχος ήταν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Ωστόσο η τελευταία δοκιμασία, όπου χρειαζόταν να περάσουν ένα μπαλάκι μέσα από έναν λαβύρινθο, φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητική για τα δύο ζευγάρια καθώς χρειαζόταν την καλύτερη δυνατή συνεργασία κι ισορροπία.
Το ζευγάρι που τα κατάφερε τελικά ήταν ο Κώστας κι η Κρίστη ενώ η πορεία για τον Γιώργο και την Εβελίνα σταματά εδώ.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.