House of Fame: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το αποψινό live;

House of Fame: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το αποψινό live;

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Holly Grace και η Αλεξάνδρα Κολαΐτη είναι οι τρεις υποψήφιοι 

foureira
Απόψε στις 21.00 η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα θα υποδεχτεί το κοινό στο πέμπτο και πιο ανατρεπτικό live concert του House of Fame.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος από τις θέσεις της πιο «άπαιχτης» κριτικής επιτροπής θα αξιολογήσουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο! Στο πλατό του live concert θα βρίσκονται οι καθηγητές των σπουδαστών και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος θα έχει για πρώτη φορά στα χέρια του ένα… κρυφό χαρτί που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα!

Το πρόσωπο που ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές είναι εκείνο που θα δει από τη βαθμολογία να αφαιρούνται τέσσερις βαθμοί. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα προκύπτουν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής όμως από αυτό το live concert όλα μπορούν να αλλάξουν ακόμα και στο τελευταίο λεπτό!

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Holly Grace και η Αλεξάνδρα Κολαΐτη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύουμε. Ποιους θα στηρίξει με την ψήφο του το τηλεοπτικό κοινό;

Δείτε το τρέιλερ:


House of Fame | Παρασκευή στις 21.00 το Live Concert
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης