Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε σήμερα το απόγευμα η Δούκισσα Νομικού με την εκπομπή Super Makeover. Το σόου μεταμορφώσεων ξεκίνησε στις 17:00 και η Δούκισσα Νομικού σύστησε στους τηλεθεατές, τους συνεργάτες της, Παντελή Τουτουτζή, Έλενα Παπασταύρου, Σοφία Νομικού και Μαρία Χουλάκη.
«Καλησπέρα παιδιά, επιτέλους το Super Makeover ξεκινάει εδώ στον ΣΚΑΙ και σε αυτόν τον εξαίρετο και μοντέρνο χώρο που έχω λατρέψει. Εσείς οι fashion expert θα αναλάβετε όσους θέλουν να αλλάξουν και ανυπομονώ πραγματικά. Κάθε μέρα θα παρουσιάζουμε δύο μεγάλες και εντυπωσιακές αλλαγές».
Έπειτα η Δούκισσα Νομικού καλωσόρισε στο πλατό την πρώτη διαγωνιζόμενη που θα αλλάξει εμφάνιση και οι fashion experts έδειξαν έτοιμοι να την αναλάβουν.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση