Λίγο μετά τις 22.00, το βράδυ της Κυριακής, αποκαλύφθηκαν και επίσημα οι «Διάσημοι» που θα πρωταγωνιστήσουν στο «Survivor» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, στις 21.00. Μέσα από το επίσημο βίντεο, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στο κοινό και κάπως έτσι μπαίνει φρένο στην ονοματολογία και τα σενάρια.
Οι Διάσημοι, με την σειρά που εμφανίστηκαν στο επίσημο βίντεο, είναι οι τραγουδιστές Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, οι ηθοποιοί Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Κοψίδας, Αλέξης Παππάς, το μοντέλο και νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπανκό, ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης και οι Αννα Μαρία Βέλλη και Περικλής Κονδυλάτος.
Αυτό που μένει είναι να συστηθούν κι επίσημα στο κοινό και οι «Μαχητές» για τους οποίους οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι λιγότερες.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.