Η Αντιγόνη Ψυχράμηκαι ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μέσα σε όλα, η τραγουδίστρια προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.
Ειδικότερα, η Αντιγόνη Ψυχράμη σημείωσε για πρώτη φορά πως την είχαν πιάσει όμηρο σε τράπεζα και της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο.
«Ξεκίνησα εδώ και μία εβδομάδα ωτοβελονισμό για να με βοηθήσει έτσι στην ψυχολογία μου» , ανέφερε χαρακτηριστικά. «Επειδή έχω έντονο άγχος κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού ή ταχυκαρδίες. Οι κρίσεις ξεκίνησαν επειδή με είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεία σε τράπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο».
Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε πως «τότε είχαν ξεκινήσει οι κρίσεις πανικού, οπότε όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι. Έγινε το 2004 σε μία τράπεζα στο Μοσχάτο. Γινόταν η ληστεία και επειδή ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα, με έπιασαν και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε κεφαλοκλείδωμα ο ένας, με πέταξαν έξω και έφυγαν… Είχα φοβηθεί πολύ».
«Μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησα να παθαίνω τις κρίσεις πανικού» κατέληξε.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.