Στο «Direct» και στον Τάκη Χατζή μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος αναφέρθηκε στην τρυφερή σχέση του με την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη αλλά και για το πως τους ανακοίνωσε τελευταία στιγμή τον γάμο της. «Δεν παρενέβαινα ποτέ στις επιλογές της, σε ό,τι έχω ιερό. Ούτε μια στιγμή, ούτε μία νύξη!», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης και συνέχισε: «Ήμουν στη Μύκονο και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Προς το παρόν θέλω να ξέρετε ότι αυτό μου συμβαίνει, θέλω να ζητήσω το χέρι της κόρης σας, έστω και από τηλεφώνου».
«Εννοείται ότι θέλω να γίνω παππούς, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης και ανέφερε για τον γάμο: «Καμιά 30αριά ήταν οι προσκεκλημένοι, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο προαύλιο μια μικρής εκκλησίας. Η κόρη μου μού το φύλαγε μέχρι τελευταία στιγμή. Μου είχε πει ότι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο και θα κάνει αργότερα τον θρησκευτικό, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Σάββατο παντρεύτηκε, τη Δευτέρα το έμαθα. Από μωρό παιδί αυτό το κοριτσάκι με εκπλήσσει».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη