Η Μαρία Κίτσου που υποδύεται τη Λενιώ στις «Άγριες Μέλισσες», μετά το τέλος των γυρισμάτων του σίριαλ... φορτίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν. Με αφορμή την έλευση του Αυγούστου, λοιπόν, η Μαρία Κίτσου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο τη βλέπουμε να φοράει το μαγιό της και να απολαμβάνει το μπάνιο της σε πισίνα.
«Καλό μας Αύγουστο αγαπημένοι μου! Και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού» ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής. Το βίντεο της ηθοποιού εξέπληξε ευχάριστα τους διαδικτυακούς φίλους της, γιατί μέχρι σήμερα είχαν συνηθίσει να τη βλέπουν μόνο μέσα από το ρόλο της Λενιώς.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες