Στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, στις 18 Ιουλίου 2014, είχε γίνει ο μυστικός γάμος της Βίκυς Καγιά και του επιχειρηματία Ηλία Κρασσά.
Σήμερα η ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα της Μπιάνκα, έγγραψε στο instagram: «Παρίσι 18/7/2014. Χαρούμενη επέτειο άντρα της ζωής μου, Ηλία Κρασσά. Ο χρόνος τρέχει όταν είσαι ερωτευμένος», δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπό τους από τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, λίγο μετά τη γαμήλια τελετή.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.