Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Μύρωνας Στρατήςκαθώς τα ξημερώματα της Κυριακής η εδώ και 4 χρόνια σύντροφός του, Κατερίνα Ζαπάρδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του τραγουδιστή, Παναγιώτης Χατζηδάκης μέσα από τη χθεσινή εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». «Τα ξημερώματα ο Μύρωνας έφυγε εκτάκτως από την Πάτρα που τραγουδούσε, να προλάβει. Γέννησε τελικά η Κατερινούλα. Να του ζήσει. Ένα υγιέστατο αγοράκι. Ήθελε να βγει πριν την ώρα του. Γεννήθηκε ένα μήνα νωρίτερα, αλλά είναι μια χαρά. Γεννήθηκε με πολλά μαλλιά. Είναι όλοι μια χαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.