Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια και έχουν σφραγίσει τη μεγάλη τους αγάπη με τη δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας με την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. Όταν μιλούν ο ένας για τον άλλο στάζουν μέλι…Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για εκείνους καθώς χθες γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους αλλά και τα γενέθλια της Κάτιας.
«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.
Από την πλευρά της η χαμηλών τόνων Κάτια Ζυγούλη ανέβασε στο Instagram της ένα απολαυστικό βίντεο όπου οι δυο τους χορεύουν συντονισμένοι… μακαρένα.
«Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!», γράφει στο λιτό και περιεκτικό μήνυμά της και τα likes πέφτουν βροχή.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις
Ο Σάκης και τα παιδιά...
Μόλις προχθές η Κάτια Ζυγούλη μιλούσε για τον Σάκη Ρουβά και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας: «Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, "έβρεχε" παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δεν την περίμενα. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 στο πρώτο παιδί, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Έκανα πολλά ταξίδια τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν. Όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας. Για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου. Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.