Την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα γόνατα η Μέλπω Ζαρόκωστα και ο πάντα αλληλέγγυος Σπύρος Μπιμπίλας έσπευσε να ενημερώσει μέσω facebook τους συναδέλφους ηθοποιούς για την ανάγκη αιμοδοσίας.
Ο ίδιος ανέφερε στη δημοσίευσή του: «Η αγαπημένη μας φίλη και συνάδελφος Μέλπω Ζαρόκωστα που χρόνια αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ηθοποιών και που χαίρει άκρας υγείας θα υποβληθεί σε μία επέμβαση στα γόνατα και θα χρειαστεί αίμα την Τρίτη στο ΚΑΤ. Όποιος Συνάδελφος είναι αιμοδότης και επιθυμεί μπορεί να δώσει αίμα σε όποιο νοσοκομείο θέλει με την υπόδειξη για Μέλπω Ζαρόκωστα Γ’ Ορθοπεδική ΚΑΤ… Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει τράπεζα αίματος του ΣΕΗ στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθήνας όπου οι αιμοδότες κάτω των 60 ετών μπορούν ανά διαστήματα να δίνουν αίμα ώστε να έχουμε επάρκεια για τους συναδέλφους μας κατ’ αρχάς».
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.