Μόνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ θα σβήσει τα 99 του κεράκια ο πρίγκιπας Φίλιππος λόγω της καραντίνας στην οποία βρίσκεται το ζευγάρι προκειμένου να προστατευτεί από τον κορωνοϊό καθώς και οι δύο βρίσκονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
Ο 99χρονος Φίλιππος και η 94χρονη Ελισάβετ παραμένουν στο κάστρο του Γουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, τηρώντας τις αποστάσεις.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις
Για να τιμήσει τα 99α γενέθλια του Φίλιππου το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανήρτησε μια φωτογραφία από την 1η Ιουνίου του ζευγαριού το οποίο συμπληρώνει αισίως τα 72 χρόνια έγγαμου βίου.
Αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Φίλιππου από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για «παρακολούθηση και θεραπεία» μιας «προϋπάρχουσας κατάστασης».
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.