Άλλη μια μαγική βραδιά έρχεται στο MEGAτην Παρασκευή, 29 Μαΐου στις 11 το βράδυ, αυτή τη φορά «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό». Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του έρχεται να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο, σε ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.
Μια βραδιά με σπουδαίες συναντήσεις καθώς θα υποδεχτεί στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του.
ΗΝατάσα Θεοδωρίδου, με τη γνήσια λαϊκή φωνή της, επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή στο MEGA, για να ερμηνεύσει μαζί του, αγαπημένα τραγούδια αλλά και το ντουέτο τους «Λάθος μου».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η μουσική συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον σημαντικό τραγουδοποιό Μπάμπη Στόκα, καθώς θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ-Λαξ που έγραψαν ιστορία.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση της εκρηκτικής perfrormer της ποπ σκηνής Ελένης Φουρέιρα.
Κλείσιμο
Σε αυτή την μαγική βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο MEGA το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.