Ελένη Φουρέιρα: Για τρίτη φορά στην Eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Για τρίτη φορά στην Eurovision

Η «εκρηκτική» performer θα συμμετάσχει στο online μουσικό event «Europe Shine A Light», που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου στη θέση της φετινής διοργάνωσης που ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας

foureira_eleni
Για ακόμα μια χρονιά και, μάλιστα τρίτη διαδοχική, η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στην Eurovision, καθώς θα δώσει το «παρών» στο event που θα διεξαχθεί αντί του φετινού διαγωνισμού.

Η «εκρηκτική» performer θα συμμετάσχει στο online μουσικό event «Europe Shine A Light», που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου στη θέση της φετινής διοργάνωσης που ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και, συγκεκριμένα, στην ενότητα «Eurovision Heroes», όπου θα εμφανιστούν καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό, αφήνοντας το «αποτύπωμά» τους στην Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να συνδέσει αμέσως το όνομά της με την Eurovision. Αν και το «Fuego» τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Eurovision 2018, πολλοί την χαρακτήρισαν ως ουσιαστική νικήτρια της διοργάνωσης, με το τραγούδι να «σαρώνει» ανά την Ευρώπη και την ίδια να κάνει μια πολύμηνη sold out περιοδεία σε πολλές χώρες.
Eleni Foureira - Fuego - Cyprus - LIVE - Grand Final - Eurovision 2018



Το 2019 η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε ξανά στη διοργάνωση, με μια εμφάνιση στον τελικό του Ισραήλ μαζί με θρύλους του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε στη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlow και Verka Serduchka και έκανε την Ευρώπη να της υποκλιθεί ξανά, με μια εντυπωσιακή performance στο τραγούδι «Dancing Lasha Tubai».

Κλείσιμο
Switch Song (with Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw, Eleni Foureira, Verka Serduchka) - Eurovision 2019


Ειδήσεις σήμερα:

Ο αρχηγός της Εθνοφρουράς των ΗΠΑ βρέθηκε αρνητικός και θετικός στον κορωνοϊό

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν σατιρίζει τον Τραμπ

Ομπάμα: Χαοτική καταστροφή η διαχείριση της πανδημίας από τον Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης