Κορωνοϊός - Μαρινέλλα: Η εξομολόγησή της για τον «αόρατο εχθρό»

Κορωνοϊός - Μαρινέλλα: Η εξομολόγησή της για τον «αόρατο εχθρό»

Τι είπε η θρυλική τραγουδίστρια για τη μάχη με τον «αόρατο εχθρό» - «Μου λείπει να τραγουδάω» τονίζει

Μαρινέλλα: «Έχω πεινάσει πολύ στη ζωή μου»
«Εμένα με όλο αυτό το θέμα, με πιάνει τρέλα. Ο ιός είναι ένα αδηφάγο τέρας -έτσι το λέω εγώ- που δεν ξέρεις από πού σου έρχεται». Έτσι περιγράφει η Μαρινέλλα, τον κορωνοϊό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα youfly.com, στην οποία μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι έχει τρομάξει από την πανδημία.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ανέφερε ότι 75 ημέρες είναι κλεισμένη στο σπίτι ενώ, όπως λέει, «μία φορά βγήκα με την αδερφή μου να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο. Με μάσκα, γάντια και το αντισηπτικό στο αυτοκίνητο φυσικά. Πρίν μπούμε πάλι στο σπίτι, βγάζουμε παπούτσια, αλλάζουμε και βάζουμε ρόμπα».

«Στον πόλεμο ξέρεις, βλέπεις ποιος είναι ο εχθρός και αμύνεσαι. Εδώ ο εχθρός είναι αόρατος. Την οικογένειά μου, τα εγγόνια μου-πού μένουμε στο ίδιο σπίτι - τα βλέπω από το μπαλκόνι και μιλάμε μέσω skype η viber. Όποτε τούς βλέπω για να πάω φαγητό, τα παιδιά είναι σε 15 μέτρα απόσταση», συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφέρει ότι εμπιστεύεται τους επιστήμονές μας και πως αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους, ο ιός σιγά σιγά θα καταλαγιάσει.

«Κοίταξε να δεις, έχουμε πολύ καλούς επιστήμονες και τώρα με αυτό το πράγμα, τους εκτιμούμε ακόμη περισσότερο. Εάν ακολουθούμε τις οδηγίες - να φοράμε μάσκα βρε παιδιά! - να μη σκεφτόμαστε μόνο "ωχ αδερφέ, πάμε να βγούμε, να πιούμε, δεν θα πάθουμε τίποτα". Τώρα με αυτό το τέρας πού μας ήρθε - έτσι λέω εγώ τον κορωνοϊό- δεν ξέρει πώς να μας προφυλάξει. Γι αυτό πρέπει να έχουμε το νου μας, να είμαστε συνεπείς σε ότι μας λένε», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις... βόλτες των πολιτών στις παραλίες, η ίδια θέλησε να τους δικαιολογήσει, τονίζοντας ωστόσο πόσο απαραίτητη είναι η λήψη μέτρων προσωπικής υγιεινής.

Κλείσιμο
«Έπιασε η ζέστη, το καταλαβαίνω, εγώ είμαι ευλογημένη γιατί παίρνω αέρα στο σπίτι πού έφτιαξα με κόπο και ιδρώτα και είναι δροσερά και άνετα. Οι περισσότεροι πού ζουν σε μικρό χώρο θέλουν να βγουν από το σπίτι τους για να δροσιστούν. Έτσι , πάνε στην παραλία και κάθονται μέχρι το βράδυ, όμως, πού πας να χωθείς χωρίς μάσκα μέσα στον κόσμο; Πρέπει να κρατάς και μια απόσταση..

Τα νέα παιδιά θέλουν να αγκαλιαστούν, το ξέρω, και ο έρωτας και το φλέρτ είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή! Δεν ξέρω, ίσως επειδή μεγάλωσα, τα σκέφτομαι εγώ έτσι;», υπογραμμίζει.

Τέλος, μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. «Κι εγώ θέλω να τραγουδήσω! Δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω! Όμως, πώς θα τραγουδήσουμε και πόσοι θα έρθουν;... Μου λείπει να τραγουδάω, μού λείπει να βγαίνω» καταλήγει η αγαπημένη τραγουδίστρια. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Κώστας Χαρδαβέλλας: Έπαθα καρκίνο από το άγχος μου για τα νούμερα της τηλεθέασης και επειδή κάπνιζα πολύ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Επέτειος γάμου σε έπαυλη 18 εκατ. δολαρίων στο Λος Άντζελες

Οι «Ράδιο Αρβύλα» καλεσμένοι της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης